Aqua brow kit

by Make Up For Ever

Aqua Brow Kit je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
Dostupan je u 7 nijansi.

Od 362,00 kn
Dostupno
SKU
MUFE 171/

Aqua Brow Kit je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
Dostupan je u 7 nijansi.
Način upotrebe:
Nanesite malu količinu proizvoda na površinu ruke ili na metalnu paletu. Na rjeđim područjima obrva iscrtajte obrve dlačicu po dlačicu s jako tankim kistom kako bi postigli ekstremno prirodan izgled Vaših obrva. Birajte svjetliju nijansu Vaših obrva jer proizvod dobije tamniju nijansu tijekom sušenja. Obrve koje su pre tamne čine vaše oči teškima. Za upotpuniti prazninu nanijeti malu količinu proizvoda na kožu s vrhom kosog kista, zatim ga razvlačiti prema vani koristeći se cijelom dužinom kista. Lako se uklanja s vodootpornim make up odstranjivačem za oči.
Savjet: Može se koristiti i s četkicom za obrve u svrhu prekrivanja sijedih dlačica, brade i prosijedih zalizaka.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Aqua brow kit