Beauty Blender® | Bling Ring

by Beauty Blender

Nevjerovatno i blistavo postolje za vašu Beauty Blender ® spužvicu, uljepšat će vasu make up poziciju, kako biste se Vi i vaše klijentice osjećale poput princeze.
Bling Ring je must have gadget za svaku pravu šminkericu.
Beauty Blender® je make up spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (miješanje i blendanje) make up-a i na najnedostupnijim mjestima. Njen ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih . Napravljena od posebnog materijala koji ima strukturu „otvorenih ćelija“ koja se puni vodom svaki put kada ga smočimo. Na taj način, make up ostaje na vrhu spužvice i ne prodire u njega, što omogućava minimalno korištenje proizvoda i samim tim njegovu uštedu.

202,00 kn
Dostupno
SKU
2754

Nevjerojatno i blistavo postolje za vašu Beauty Blender ® spužvicu, uljepšat će vašu make up poziciju, kako biste se Vi i vaše klijentice osjećale poput princeze.
Bling Ring je must have gadget za svaku pravu šminkericu.
Beauty Blender® je make up spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (miješanje | blendanje) make up-a i na najnedostupnijim mjestima. Njen ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih . Napravljena od posebnog materijala koji ima strukturu „otvorenih ćelija“ koja se puni vodom svaki put kada ga smočimo. Na taj način, make up ostaje na vrhu spužvice i ne prodire u njega, što omogućava minimalno korištenje proizvoda i samim tim njegovu uštedu.
BeautyBlender® koristi mnoštvo poznatih svjetskih vizažista koji potpisuju njegovu kvalitetu i savršene rezultate.
BB koristi pomno odabrana i sigurna bojila, topiva u vodi a koja ne štete okolišu. Upravo iz tih razloga, moguće je da primjetite da njegova boja postepeno blijedi prilikom pranja ( Što ga više peremo, više blijedi ). No imajte na umu da se boja neće prenijeti na lice ili odjeću te da ne izaziva reakcije na koži.
Način upotrebe:
> Prije upotrebe namočite Beauty Blender® u toploj vodi, kako bih upio što više vode (kada je mokar, postaje duplo veći i mekši).
> Ocijedite blender prstima i umotajte u ručnik te još jednom lagano prstima pritisnite za uklanjanje viška tekućine.
> Nanesite željeni proizvod (tekuću podlogu, primer, korektor i sl.) na lice pomoću make up kista ili pomoću blenera.
> Beauty Blenderom® tapkajućim i valjajućim pokretima raspoređujete proizvod po licu istovremeno ga blendajući.
> Zašiljeni vrh s jedne strane omogućava pristup teže dostupnim dijelovima lica (područje ispod očiju, oko nosa i sl.) i općenito, preciznije nanošenje u slučajevima kada je potrebno.
> Donji zaobljeni dio brzo raspoređuje proizvod po većim površinama lica kao što su obrazi, čelo i brada.
Održavanje:
> Preporuča se čišćenje Beauty Blendera® nakon svake primjene, SOLID Blendercleanser® sapun idealan je proizvod za to.
> Namočite blender u toplu vodu, nježno utrljajte Solid Blendercleanser ® sapun u spužvicu, nekoliko puta stisnite spužvicu u šaci.
> Izbjegavajte površinsko trljanje / grebanje kako nebi došlo do oštećenja blendera.
> Temeljito isperite spužvicu s vodom, stiskajući je za dodatno uklanjanje viška proizvoda.
> Dobro je ocijedite i sušite na zraku, koristeći prilagođenu podlogu za sušenje, koju možete naći u Blendercleanser-u.
> Osušeni Beauty Blender ® čuvajte u torbici za make up ili u njegovom originalnom pakiranju.
Dostupan je u 4 varijante:
• Original | Ružičasta senzacija kojom je sve započelo, ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekorno nanošenje bilo kojeg proizvoda za kožu (krema, puder, tekuće podloge, kremastih rumenila i sl.)
• Pure® | Napravljeno posebno za nanošenje proizvoda za njegu kože i make up-a, ovaj Beauty Blender® je odličan za osjetljivu kožu te nanošenje seruma i krema poput profesionalaca.
• Pro | Ikonska verzija Beauty Blendera® napravljena specijalno za profesionalce. PRO je najbolji način za nanošenje tamnih kozmetičkih preparata koji de nose dulji vremenski period, jednako kao i kreme za samotamnjenje.
• Royal | Ljubičasta senzacija kojom je sve započelo, ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekorno nanošenje bilo kojeg proizvoda za kožu (krema, puder, tekuće podloge, kremastih rumenila i sl.)

Besplatna dostava
iznad 500kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos Max obroka
500,00 kn 2
800,00 kn 3
1.200,00 kn 4
1.500,00 kn 5
1.800,00 kn 6

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Više informacija
Barcode 851610005424
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Beauty Blender® | Bling Ring