L'ART DECOLOR PUDER IZBJELJIVAČ ZA SVE TIPOVE KOSE | DAVINES

by Davines

DAVINES L'ART DECOLOR

L'art  DECO blanš iz Davinesa ima odličnu formulu koja nije agresivna za kosu, njena niska isparivost, bez amonijaka i persulfata jamči odličan rezultat, ugodnost i sigurnost. Daje prekrasne nijanse svijetlih tonova, ujedno kosu ostavlja mekom i sjajnom.

302,00 HRK
Nedostupno
SKU
4414

DAVINES L'ART DECOLOR Sistem za izbjeljivanje i toniranje
Hair BLEACHING POWDER (amoniak-free, sulfat-free)
Sadržaj: 500 g

L'art DECO blanš iz Davinesa ima odličnu formulu koja nije agresivna za kosu, njena niska isparivost,bez amonijaka i persulfata jamči odličan rezultat, ugodnost i sigurnost. Daje prekrasne nijanse svijetlih tonova, ujedno kosu ostavlja mekom i sjajnom. Ugodan je za vlasište te nema negativnih reakcija (krastica, oteklina, općenito zatezanja, iritacija), a preporučuje se čak i za tanku, slabu i već oštećenu kosu.

Način upotrebe:
Pomješajte puder sa aktivatorom (7,20,30 ili 40vol) u omjeru 1:1, miješajte dok masa ne postane kompaktna i homogena. Nanesite smjesu na suhu kosu po cijeloj dužini ili samo na željeni dio, ostavite da djeluje do 25 minuta pod izvorom topline, ukoliko radite sa folijom (pramenove i sl.) djelovanje traje 40 min. Ako želite da dekoloriranje (posvjetljivanje) bude postepeno i kontrolirano, samim tim djelovanje je sporije, smjesu mješajte u omjeru 1:1,5. Temeljito isperite kosu sa velikom količinom vode, operite šamponom te stavite odgovarajuću masku.
Jačina aktivatora ovisi o željenom tonu posvjetljivanja:
- 7vol za posvjetljivanje do 3 tona
- 20vol za posvjetljivanje do 5 tonova
- 30vol za posvjetljivanje do 7 tonova
- 40vol za posvjetljivanje više od 7 donova (po slobodnoj procjeni)
U slučaju da smjesa dođe u doticaj s kožom/očima odmah isprati obilnom količinom vode te potražiti liječničku pomoć. Držati dalje od dohvata djece. Čuvati na hladnom i tamnom mjestu bez pristupa sunčeve svjetlosti. PROIZVOD JE NAMJENJEN ISKLJUČIVO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU. PRIDRŽAVAJTE SE UPOZORENJA ZA RAD.

Napomena:  Ovaj proizvod je namijenjen isključivo PROFESIONALNOJ SALONSKOJ UPORABI / Za neispravnu uporabu SO.CAP ORIGINAL d.o.o. ne snosi odgovornost. 
Kupnjom ovog salonskog pakiranja potvrđujete da ste upoznati s ispravnim korištenjem i da ovaj proizvod namjeravate koristiti isključivo u salonu, prema uputama.

Ukoliko ste fizička osoba, kako bi izbjegli nestručnu uporabu, preporučujemo da potražite maloprodajnu varijantu ovog proizvoda, prilagođenu osobnoj uporabi.
Željeli bismo skrenuti pozornost na to da povećana osjetljivost ili alergijska reakcija na isporučeni proizvod ne mogu biti smatrani za nedostatak na proizvodu.

Za pregled INCI sastava proizvoda preporučujemo korištenje stranice: https://incidecoder.com/
 
 

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!