0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Više pogleda

Davines | NOUNOU Šampon 1000 ml | Suha i oštećena kosa

249,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Short Description

DAVINES ESSENTIAL - NOUNOU SHAMPOO

Za suhu kosu i kosu oštećenu uslijed čestog i invazivnog kemijskog tretiranja poput  tretmana pramenova, izbjeljivanja, minivala ili kemijskog ravnanja kose. Zahvaljujući ekstraktu rajčice Torre Guaceto Fiaschetto – Slow Food Presidium, koja je iznimno bogata ugljikohidratima i proteinima, dubinski hrani kosu vraćajući joj integritet i snagu. 

Description

Detalji

DAVINES ESSENTIAL - NOUNOU SHAMPOO

Sadržaj: 1000 ml

Njegujući šampon za punoću i zdrav sjaj kose. Za suhu kosu i kosu oštećenu uslijed čestog i invazivnog kemijskog tretiranja poput  tretmana pramenova, izbjeljivanja, minivala ili kemijskog ravnanja kose.

Način uporabe: Nanijeti na vlažnu kosu, nježno umasirati, isprati i ponoviti aplikaciju. Redovno primjennjivati NOUNOU/regenerator ili NOUNOU/masku, na kosi koja treba dodatnu njegu.

Zahvaljujući ekstraktu rajčice Torre Guaceto Fiaschetto – Slow Food Presidium, ova posebna vrsta rajčice, koja je iznimno bogata je ugljikohidratima i proteinima, dubinski hrani kosu vraćajući joj integritet i snagu. Osim izvanrednih nutritivnih svojstava, pruža i snažno anti-oksidativno djelovanje za koje je odgovoran aktivni dodatak - vitmina C. Kod proizvodnje, Davines koristi ekstrakt pulpe rajčice (srce rajčice) koji ima izvanredna tonizirajuća i hranjiva svojstva.

Ova sočna i slatka rajčica sastavni je dio gastronomske tradicije Mediterana te se može svrstati među osnovne namirnice svih obitelji, kako na selu, tako i u gradovima. Njezina uporaba česta je i zimi kada se od nje priprema sok od rajčice. Ipak, unatoč izuzetnom povijesnom značaju, specifična Fiaschetto rajčica došla je u fazu izumiranja. Naime, njezino uzgajanje je postajalo preskupo i urod je bio premali u odnosu na hibridno uzgojene rajčice za proizvodnju koncentrata.

Zahvaljujući Davinesovom istraživanju privatnih poljoprivrednih polja u području Torre Guaceto, Fiaschetto izdanak rajčice je ponovno pronađen te je uspješno nastavljan njezin uzgoj, na tradicionalan način.

Za profesionalnu salonsku upotrebu.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Barcode 8004608242000
Special Price Ne