Glikolna 10%-tna kiselina koncentrat; 20 ml

by SOCAP

Glikolna kiselina prirodni je proizvod koji se dobiva iz šećerne trske. Pripada skupini voćnih, alfa-hidroksi kiselina i lako prodire kroz površinski sloj epidermisa. Koristi se u dermatologiji i kozmetici kao kemijski piling.

72,00 kn
Dostupno
SKU
2901

Glikolna kiselina prirodni je proizvod koji se dobiva iz šećerne trske. Pripada skupini voćnih, alfa-hidroksi kiselina i lako prodire kroz površinski sloj epidermisa. Koristi se u dermatologiji i kozmetici kao kemijski piling.

Tretmani glikolnom kiselinom primjenjuju se kod sljedećih stanja:

· Srednje duboke i plitke bore

· Poremećaji pigmentacije

· Ten bez sjaja

· Trajnije promjene na koži (potkožne ciste, poremećaji funkcije žlijezda znojnica) i ožiljci.

Kontraindikacije: Ne koristiti u području očiju (bore oko očiju, podočnjaci, očni kapci), kod pacijenata s poznatom preosjetljivošću na glikolnu kiselinu ili neki drugi sastojak proizvoda, trudnica i dojilja, djece, pacijenata s upalom i (ili) infekcijom kože, dermatološkim promjenama ili u slučaju bolesti kao što su psorijaza, ekcem, rozaceja, herpes, pacijenata koji su u posljednjih šest mjeseci bili podvrgnuti operaciji u području koje se želi tretirati.

Mjere opreza: U skladu s odgovarajućim higijenskim i zaštitnim mjerama (zaštitne naočale, rukavice otporne na kiselinu, maska za lice), otvorite vrećicu s maramicom te njome nježno i ravnomjerno nanesite tanki sloj na čistu, suhu kožu, izbjegavajući područje oko očiju (upotrijebiti štitnike za oči), usne i nosnice. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata i pogleda djece. Pacijenta treba upozoriti da sljedeća dva mjeseca izbjegava izlaganje suncu i umjetnim izvorima UV zraka bez zaštitnog faktora.

Upute za uporabu: Isključivo za profesionalnu uporabu. Ove proizvode može koristiti isključivo stručna osoba upućena u svojstva i reakcije glikolne kiseline. Prije početka tretmana i pacijent mora biti upućen u indikacije, kontraindikacije, inkompatibilnosti i moguće nuspojave. Ostavite da djeluje 1 do 5 minuta. Vrijeme djelovanja definirano je tipom kože, promjenama koje treba tretirati, upotrijebljenom koncentracijom i razinom tolerancije pacijenta.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Više informacija
Barcode 8025636003739
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Glikolna 10%-tna kiselina koncentrat; 20 ml
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!