iTHERAPY - pročišćivač zraka za frizerske i kozmetičke salone te wellness i spa centre

by SOCAP

iTHERAPY uklanja neugodne mirise, dim cigarete, alergene, pelud, mikro spore nošene zrakom, mikronske čestice 2,5, 10,  koje kroz pluća ulaze u krvotok prašinu, štetne i radioaktivne  plinove, formaldehid,  organski otpad od grinja, hlapive organske spojeve te naposljetku bakterije i viruse. Svim navedenim zagađivačima izloženi smo svakodnevno, a danas se, zahvaljujući iTHERAPY pročišćivaču, možemo zaštititi. Pročišćeni zrak unaprijedit će kognitivne sposobnosti za 60% i poboljšati produktivnost za dodatnih 10%. iTHERAPY će osim zdravlja, unaprijediti i kvalitetu vašeg svakodnevnog boravka u zatvorenom.

Dostava 3 dana od primitka uplate.

3.600,00 kn
Dostupno
SKU
iTHERAPY

iTHERAPY - pročišćivač zraka za frizerske i kozmetičke salone te wellness i spa centre

Čovjek dnevno udahne u prosjeku oko 11.000 L zraka, od čega 90% vremena provodi u zatvorenom prostoru, a zrak u zatvorenom prostoru je, od 2, do čak 5 puta, zagađeniji od vanjskog zraka.
Ovlaživači, odvlaživači, ionizatori, hepa filtracije kao ni najkvalitetniji klima uređaji NE ČISTE ZRAK, a neki čak mogu i dodatno narušiti zdravlje.
iTHERAPY uklanja neugodne mirise, dim cigarete, alergene, pelud, mikro spore nošene zrakom, mikronske čestice 2,5, 10, koje kroz pluća ulaze u krvotok prašinu, štetne i radioaktivne pplinove, formaldehid, organski otpad od grinja, hlapive organske spojeve te naposljetku bakterije i viruse.
Svim navedenim zagađivačima izloženi smo svakodnevno, a danas se, zahvaljujući iTHERAPY pročišćivaču, možemo zaštititi. Pročišćeni zrak unaprijedit će kognitivne sposobnosti za 60% i poboljšati produktivnost za dodatnih 10%. iTHERAPY će osim zdravlja, unaprijediti i kvalitetu vašeg svakoodnevnog boravka u zatvorenom.
Osim što uklanja štetne tvari, mirise i mikroorganizme iz zraka, mikroprocesor uređaja, putem senzora neprestano mjeri novo zagađenje, a kada ga prepozna, signalizira to korisniku i u zrak ispušta antioksidanse, vitamin C i negativni ione, čime se postiže stupanj čistoće zraka poput onog u šumi ili kraj vodopada gdje se pluća i krvotok hrane anionima, krvotok se obogaćuje kisikom, a respiratorni i kardiovaskularni sustav ozdravljuju.

Brojni djelatnici frizerskih i kozmetičkih salona, nakon dugotrajnog rada s kemikalijama razviju brojne alergije i nepodnošljivost na ključne kemikalije, koja ih trajno sprječava u daljnjem radu, međutim uz iTHERAPY boravak u frizerskim i kozmetičkim salonima nije štetan ni za djelatnika ni za klijenta salona, štoviše, uz iTHERAPY zrak unutar salona bit će ugodan, svjež i bez jakih mirisa uzrokovanih kemikalijama.
Zahvaljujući svjetlosnim signalizacijama iTHERAPY-a, djelatnici će lako prepoznati koji proizvodi su najveći zagađivači te će često svjesnije i ekonomičnije raspolagati raznim sprejevima ili možda čak odabrati manje invazivnu varijantu proizvoda.

Model1 ostvaruje najveću učinkovitost u prostorima do 30-ak m2. Ukoliko iTHERAPY namjeravate postaviti u veći prostor /40m2-60m2/ pobrinite se da se uređaj smjesti u onaj dio prostorije do kojeg dopire protok zraka cijele površine prostora koji se čisti.
Drugim riječima, što je manji prostor brže se čisti.
Uređaj teži svega 2,5 kg, a preporučuje se postavljanje uređaja na zid kao slika ( set za montažu stiže s uređajem u iTHERAPY kutiji).
iTHERAPY uređaj je iznimno mali potrošač, troši svega 8,5W, pa na primjeru neprestanog rada na mjesečnoj bazi troši ukupno 6,50kn.
---

Filter iThe100 je sastavni dio uređaja koji traje najmanje 1500 radnih sati (2+ mjeseca neprestanog korištenja, odnosno nešto više od 6 mjeseci ako se koristi na 8-satnoj dnevnoj bazi.
Zamjena filtera je vrlo jednostavna, a filter je uvijek dostupan na lageru. Cijena filtera je 360,00 kn.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:iTHERAPY - pročišćivač zraka za frizerske i kozmetičke salone te wellness i spa centre