Kozmetički ležaj

by SOCAP

Zahvaljujući svojoj stabilnoj, čvrstoj i kvaltetnoj metalnoj konstrukciji osigurava dugovječnost i udobnost prilikom izvođenja tretmana. Sistem podizanja odnosno spuštanja visine upotpunjen je hidraulikom kako bi pružio maksimalan komfor kako za operatera tako i za korisnika. 

941,00 €/7.089,96kn
Dostupno
SKU
5427-1
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Kozmetički ležaj

Zahvaljujući svojoj stabilnoj, čvrstoj i kvaltetnoj metalnoj konstrukciji osigurava dugovječnost i udobnost prilikom izvođenja tretmana. Sistem podizanja odnosno spuštanja visine upotpunjen je hidraulikom kako bi pružio maksimalan komfor kako za operatera tako i za korisnika. Sistem podizanja i spuštanja leđnog i nožnog dijela obavlja se manualno, ovisno o vrsti tretmana.
Gornjište ležaja izrađeno je od bijelog visoko-kvalitetnog skaja koji se s lakoćom čisti i održava (više o održavanju skaja nalazi se u nastavku)
Max. radna nosivost ovog ležaja je 120,0 kg što podrazumijeva max. težinu na ležaju prilikom električnog podizanja i spuštanja ležaja.
Minimalna visina: 64cm
Maksimalna visina: 70cm
Dužina postolja: 170cm
Širina: 55cm
*ODRŽAVANJE kozmetičke stolice SOC3682:
1) STANDARDNO DNEVNO ODRŽAVANJE: Za održavanje dovoljna je pamučna krpa i topla voda. Navlažite krpu toplom vodom i lagano prebrišite ležaj, a zatim ostavite da se prirodno osuši.
2) UKLANJANJE MRLJI: Ukoliko se pojavila mrlja, koristite blagi tekući sapun ili sredstvo za pranje posuđa, malo tople vode i mekanu ne-abrazivnu spužvicu. Postupak je slijedeći: Tekući sapun ili deterdžent pretkohodno nanešen na ne-abrazivnu spužvicu natrljajte na skaj blagim kružnim pokretima. Ukoliko je u pitanju neka tvrdokornija mrlja možete se koristiti i blagom četkm.
Stolica-ležaj na plin sa otvorom za lice.

Besplatna dostava
iznad 39.81€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!