MOJ KORISNIČKI RAČUN

TKO MOŽE VIDJETI PODATKE KOJE DAJEM MAKE UP FOR EVER-U?+

Vaši podaci čuvaju se u strogoj privatnosti, a služe nam u svrhu obrade podataka neophodnih za suradnju. Za više informacija molimo pročitajte "Izjavu o privatnosti"

KAKO MOGU PRISTUPITI MOJIM INFORMACIJAMA?+

Ukoliko ste registrirani korisnik, ulogirajte se u postojeći korisnički račun, unosom važeće email adrese i lozinke koju ste odabrali prilikom registracije. Podacima možete pregledati u svakom trenutku klikom na gumb "Moj račun". Ukoliko trebate dodatne informacije, molimo obratite se našoj službi za korisnike.

KAKO TREBAM POSTUPITI UKOLIKO IZGUBIM LOZINKU?+

Ukoliko se prilikom pristupanja računu ne možete sjetiti svoje lozinke, koristite slijedeći link kako biste ponovno primili upute za pristup računu: makeupforever.hr/customer/account/forgotpassword/

MOGU LI SAMOSTALNO IZMIJENITI POJEDINE KORISNIČKE PODATKE?+

Svoje podatke možete mijenjati u svakom trenutku, pristupom u Vaš korisnički račun.

MOGU LI TRAJNO UGASITI MOJ RAČUN?+

Ukoliko želite trajno obrisati svoj račun, molimo da nas o tome obavijestite pismenim putem na jedan od slijedećih kontakata: Email info(at)socap.hr | Fax +385 21 317 462

KUPOVINA

GDJE MOGU KUPITI MAKE UP FOR EVER PROIZVODE?+

MAKE UP FOR EVER proizvodi u Hrvatskoj su dostupni isključivo u MAKE UP FOR EVER Boutique-u u Splitu. Popis ovlaštenih centara gdje možete izvršiti Vašu kupovinu nalazi se na slijedećem linku: www.makeupforever.hr//trgovine.html

KAKO MOGU PLAĆATI PROIZVODE?+

Proizvode možete platiti gotovinom, putem transakcijskog računa ili kreditnim karticama Visa, Master, Maestro American Exspress i Diners. Za pojedine kreditne kartice odobravamo obročno plaćanje. Za više informacija o obročnom plaćanju molimo da kontaktirate službu za korisnike.

NA KOJI NAČIN KAO BLOGGER MOGU STUPITI U KONTAKT I SURADNJU?+

Smatramo od neizmjerne važnosti svaku aktivnost koja drugim korisnicima daje jasan i nepristran uvid u kakvoću i performans proizvoda. Sukladno navedenom, bloggerima koji ispunjavaju potrebne preduvjete osiguravamo posebne pogodnosti pri kupovini proizvoda. Za više informacija molimo da nas kontaktirate pismenim putem:
Email info(at)makeupforever.hr | Fax +385 21 317 462

MOGU LI KUPOVATI ONLINE?+

Svi online servisi ove web stranice informativnog su karaktera, osim za već registrirane i postojeće kupce koji imaju registriranu tvrtku/obrt.

MOGU LI KUPOVATI UKOLIKO SAM IZ INOZEMSTVA?+

Na žalost ne obrađujemo internacionalne online narudžbe.

KAKVA JE VAŠA POLITIKA ZAMJENE / POVRATA PROIZVODA?+

Molimo da se obratite službi za korisnike ili direktno MAKE UP FOR EVER Boutique-u.

PROIZVODI I UPOTREBA

GDJE MOGU PRONAĆI INFORMACIJE O PRAVILNOJ UPORABI PROIZVODA?+

Način upotrebe pronađite u specifikacijama opisa proizvoda na ovom portalu ili se o pravilnoj uporabi i odabiru adekvatnog proizvoda informirajte u našem Boutique-u kod svoj make up artista. PRO TIPS savjeti i HOW TO rezervirani su registriranim korisnicima.

POMOĆU MAKE UP FOR EVER PROIZVODA ŽELIM POSTIĆI PROFESIONALNI REZULTAT, KOME DA SE OBRATIM?+

Naši make up artisti svojim savjetima pomoći će Vam da proizvodom postignete stručne rezultate. Za više informacija molimo obratite se direktno MAKE UP FOR EVER Boutique-u.

MOGU LI DOBITI UZORKE POJEDINIH PROIZVODA?+

Uzorke na žalost zbog praktičnih razloga nismo u mogućnosti isporučivati putem pošte. Ukoliko proizvod želite isprobati prije kupovine, naši make up artisti u MAKE UP FOR EVER Boutique-u rado će Vam pomoći testirati i pronaći Vama odgovarajuć proizvod.

ZAŠTO POJEDINE PROIZVODE VIŠE NE PRONALAZIM U PRODAJI?+

Moguće je da je proizvod koji tražite van proizvodnje. Ukoliko je proizvod izdvojen iz dostupnog asortimana, isti će sigurno biti zamijenjen novom, naprednijom i efikasnijom formulom. Za više informacija molimo obratite se službi za korisnike.

SASTAV PROIZVODA

IMAM UPIT VEZAN ZA SASTAV PROIZVODA, KOME DA SE OBRATIM?+

Ukoliko je Vaše pitanje koncentrirano na specifičan/određeni proizvod, njegov sastav istaknut je na samoj ambalaži odnosno u opisu proizvoda na ovom web portalu. Ukoliko imate pitanje na koje odgovor ne pronalazite na gore opisan način, molimo kontaktirajte našu službu za korisnike - Email info(at)makeupforever.hr

PRO KORISNICI

JA SAM MAKE UP ARTIST, ŠTO DOBIVAM REGISTRACIJOM?+

Jedna od pogodnosti registracije su HOW TO materijali, no za PRO korisnike smo  rezervirali i brojne druge pogodnosti o kojima se možete informirati kontaktom na: 
Email info(at)makeupforever.hr | Tel +385 21 317 460 | Fax +385 21 317 462

KAKVE POGODNOSTI IMAM KAO MAKE UP ARTIST U ODNOSU NA DRUGE KUPCE?+

PRO Korisniku osiguravamo rezervirani cjenik, prethodno primanju cjenika korisnik treba ispunjavati neophodne preduvjete, potpisati Sporazum o suradnji te dostaviti kompletne podatke tvrtke/obrta.

ŽELIM PROMOVIRATI BRAND MAKE UP FOR EVER, KOGA DA KONTAKTIRAM?+

Ukoliko ste make up artist te imate ambiciju ekspozicije proizvoda u Vašem poslovnom prostoru molimo da se s Vašim upitom obratite na jedan od slijedećim kontakata: 
Email info(at)makeupforever.hr | Fax +385 21 317 462
Na Vaš upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

ACADEMY

MOGU LI U SKLOPU MAKE UP FOR EVER CENTRA U HRVATSKOJ POHAĐATI OBRAZOVNI PROGRAM ZA VIZAŽISTE?+

Naravno. MAKE UP FOR EVER proizvodi su namijenjeni savladavanju najzahtjevnijih transformacija filmske, kazališne i modne industrije, te su samim time namijenjeni prvenstveno školovanim vizažistima. U Hrvatskoj je otvorena vrhunski opremljena make up dvorana za sve vizažiste koji žele napraviti korak naprijed u svojoj karijeri, birajući inovativne, hi-tech proizvode neusoredive pigmentacije i performansa. Naše korisnike redovito nastojimo osvijestiti o važnost pohađanja našeg certificiranog programa.

ŠTO PREDSTAVLJA CERTIFIKAT O I KAKVO JE NJEGOVO ZNAČENJE?+

Certifikat branda MAKE UP FOR EVER predstavlja stručnost, kvalitetu i osebujnost koja strastvenom freelanceru može poslužiti kao ulaznica u svaki backstage MAKE UP FOR EVER academy je prestižni obrazovni program namijenjen za stručno osposobljavanje svojih studenata za izvanredan samostalan rad i mogućnost personalizacije proizvoda i look-a sukladno potrebama svog korisnika. Posjedovati MUFE certifikat znači uspješno savladati sve tehnike i ispitni materijal određenog stupnja obrazovnog programa.

DA LI PO USPJEŠNO ZAVRŠENOJ EDUKACIJI DOBIVAM IKAKVU POMOĆ U RADU?+

Našim polaznicima, make up artisti na usluzi su uvijek. Svi polaznici osim stručne pomoći, dobivaju stručni make up book koji će im izvrsno poslužiti u daljnjem radu i savladavanju novih tehnika.

ŽELIM BITI MODEL NA EDUKACIJAMA, NA KOJI NAČIN MOGU SUDJELOVATI?+

Potrebno je ispuniti podatke za prijavu modela: Ime / Prezime / Kontakt mobitel / Fotografija / Zanimanje Molimo da sve prethodno tražene podatke dostavite na email adresu info(at)makeupforever.hr Nepotpune prijave na žalost nismo u mogućnosti uvažiti. Vaši podaci neće se davati trećim osobama te  ćemo s istima postupati sukladno "Izjavi o privatnosti" istaknutoj na dnu stranice.

ZAPOSLENJE

ŽELIM RADITI ZA VAŠU TVRTKU, KAKO DA SE PRIJAVIM?+

Molimo da se s Vašim dokumentima, fotografijom, portfeljom i životopisom obratite putem Emaila info(at)makeupforever.hr

KORISNIČKA PODRŠKA

Ako odgovor na Vaše pitanje ne pronalazite ovdje,
molimo da se obratite make up artistu u MAKE UP FOR EVER Boutique-u ili službi za korisnike:

T +385 21 317 460
T +385 21 317 461
E info(at)makeupforever.hr