0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

BTXCure ampula za kosu | Masharel; 9x15 ml

247,50 kn

Dostupnost: Na skladištu

Short Description

Inovativan i nevjerojatan tretman za trenutni lifting efekt, sjaj i mekoću koji rezultate daje već od prve primjene. BTXcure koncentrat snažno i ciljano djeluje na porozne djelove vlasi, pružajući intenzivnu hidrataciju i nadopunjavajući sva oštećenja, već od prve upotrebe.

Description

Detalji

BTXcure
Sadržaj kutije: 9 ampula / 1 ampula sadrži 15 ml proizvoda
 
Inovativan i nevjerojatan tretman za trenutni lifting efekt, sjaj i mekoću koji rezultate daje već od prve primjene. Godine četkanja, bojanja, stylinga, peglanja i svakodnevnog sušenja mogu ostaviti danak na vašoj kosi. Starenjem, vlasište oskudijeva u proizvodnji keratina, koji je osnovni protein neophodan za zdravlje vlasišta. Nakon godina izlaganja kose na suncu, bez ikakve zaštite, uza svakodnevno tretiranje, kosa gubi integritet pa svaki dodatni tretman ostavlja oštećenja strukture vlasi.
BTXcure koncentrat snažno i ciljano djeluje na porozne djelove vlasi, pružajući intenzivnu hidrataciju i nadopunjavajući sva oštećenja, već od prve upotrebe.
BTXcure je izvrstan za svaki tip kose: kovrčava, ravna, debela, tanka, sijeda, blond, ali i svaka druga vrsta koja vam može pasti na pamet!
 
NAČIN UPOTREBE
Pripremanje proizvoda:
Miješanje jednog dijela ampule sa dva dijela vode - po principu 2:1
Sadržaj ampule izlijte u čistu plastičnu posudu za bojanje kose. U posudu dodajte još 2×15 ml mlake vode. Kao mjeru možete koristiti posudicu od potrošene ampule. Sadržaj plastične posude miješajte do postizanja kremaste teksture, a kada je smjesa homogena i dovoljno čvrsta, uzmite čisti kist za bojanje kose te započnite nanošenje. Smjesa se nanosi poput boje, kistom, na šamponom opranu vlažnu kosu, koju ste prethodno dobro isprali i posušili ručnikom. Kada je tretman nanesen na cijelu kosu, od korijena do vrhova, toplom frotirnom kapom obuhvatite vlasište te pustite da tretman odstoji do 5 minuta. Ukoliko se frotirna kapa ohladi, zamijenite je novom toplom kapom. Tretman temeljito isperite toplom vodom, nježno raščešljavajući češljem uskih zubaca. Kosu prosušite pamučnim ručnikom te nastavite sa sušenjem i oblikovanjem frizure.
 
Rezultati korištenja: Izuzetna njega, obnova i anti-aging efekt. Rezultati vidljivi već od prve primjene. Uz preporučenu frekvenciju upotrebe, kosa će postići fleksibilnost, zdrav sjaj i glatkoću kakvu ste uvijek željeli.
 
ZA PROFESIONALNU SALONSKU UPOTREBU.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Barcode Ne
Special Price Ne