NT PURIFYING ŠAMPON ZA SUHU I MASNU PRHUT 1000 ML | DAVINES

by Davines

DAVINES NATURALTECH PURIFYING SHAMPOO (Parabene free, Sulfat free) 

Purifying šampon sadrži snažne djelatne aktivne tvari poput selenij disulfida, koji je poznati pripravak za liječenje specifičnih stanja vlasišta korišten u farmaceutici. Purifying šampon je bestseller koji će uspješno i sigurno rješiti problem svake vrste prhuti.

298,00 kn
Dostupno
SKU
4425

DAVINES NATURALTECH PURIFYING SHAMPOO (Parabene free, Sulfat free) 

ph vrijednost: 4,9
Sadržaj: 1000 ml
Purifying šampon sadrži snažne djelatne aktivne tvari poput selenij disulfida, koji je poznati pripravak za liječenje s pecifičnih stanja vlasišta korišten u farmaceutici. Purifying šampon je bestseller koji će uspješno i sigurno rješiti problem svake vrste prhuti.
Način upotrebe: Nanesite dostatnu količinu proizvoda na vlažnu kosu, nježno umasirati, ostavite da djeluje nekoliko trenutaka, a zatim isprati i po potrebi ponovite aplikaciju. Šampon Purifying, NaturalTech linije, je proizvod koji sadrži prvenstveno blage djelatne tvari iz netaknnute prirode u kombinaciji sa provjerenim farmaceutskim pripravcima. Za intenzivnu terapiju koristite 2× tjedno, 3 tjedna za redom, a nakon tog peroida održavajte postignute rezultate korištenjem 1× tjedno, narednih 6 tjedana.
Glavne djelatne tvari: Fitoceutski ekstrakt maslačka (Dandelion - Taraxacum), izrazito bogat polifenolima i polisaharidima, poznat po snažnom anti-inflamatornom i anti-oksidativnom djelovanju.
**Za profesionalnu salonsku upotrebu.

Napomena: 

Ovaj proizvod je namijenjen isključivo PROFESIONALNOJ SALONSKOJ UPORABI / Za neispravnu uporabu SO.CAP ORIGINAL d.o.o. ne snosi odgovornost. 
Kupnjom ovog salonskog pakiranja potvrđujete da ste upoznati s ispravnim korištenjem i da ovaj proizvod namjeravate koristiti isključivo u salonu, prema uputama.
---
Ukoliko ste fizička osoba, kako bi izbjegli nestručnu uporabu, preporučujemo da potražite maloprodajnu varijantu ovog proizvoda, prilagođenu osobnoj uporabi.
Željeli bismo skrenuti pozornost na to da povećana osjetljivost ili alergijska reakcija na isporučeni proizvod ne mogu biti smatrani za nedostatak na proizvodu.
---
Za pregled INCI sastava proizvoda preporučujemo korištenje stranice: https://incidecoder.com/
 
 

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Više informacija
Barcode 8004608236603
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:NT PURIFYING ŠAMPON ZA SUHU I MASNU PRHUT 1000 ML | DAVINES
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!