Loreal Sweetheart Curls serum sprej | 150 ml

by Loreal
Lagani dvofazni serum bez ispiranja za prozračne valove i kovrče. Pružite svojim kovrčama i valovima zavodljiv izgled bez otežavanja. L’Oréal laboratoriji otkrivaju novu tehnologiju imena Elastine, kombinaciju elasto polimera s 50% udjela vode i polimera za mekoću. Ova tehnologija omogućuje precizno oblikovanje kose, podatnost te kosu meku na dodir.
21,20 €
Nedostupno
SKU
4538

L’Oréal Professionnel linija Hollywood Waves by Tecni.art.

Nakon desetljeća ravnanja kose i zaglađenih valova, trend se mijenja prema kovrčama i valovima kao iz Hollywooda. Žene žele valove koji su definirani, sjajni i podatni. L’Oréal laboratoriji otkrivaju novu tehnologiju imena Elastine, kombinaciju elasto polimera s 50% udjela vode i polimera za mekoću. Ova tehnologija omogućuje precizno oblikovanje kose, podatnost te kosu meku na dodir.
Lagani dvofazni serum bez ispiranja za prozračne valove i kovrče. Pružite svojim kovrčama i valovima zavodljiv izgled bez otežavanja.

Upotreba: dobro protresite prije upotrebe, jednakomjerno nanesite na vlažnu kosu te pustite da se osuši ili osušite difuzorom. Idealno za tanku kosu.
Faktor učvršćivanja: 1

Savjet stručnjaka: Stavite ukosnice uz korijen vlažne kose te okrenite 180° u smjeru kazaljke na satu. Uklonite ukosnice kad se kosa osuši i vašim korijenima bit će pružen dodatan volumen. Želite poletnije kovrče? Pitajte svog frizera za slojevitu frizuru.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 3474630618091
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.