0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Više pogleda

L'Oréal Waves Fatales gel krema | 150 ml

139,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Short Description

Gel krema za oblikovanje 24 sata definiranih kovrča i valova. L’Oréal laboratoriji otkrivaju novu tehnologiju imena Elastine, kombinaciju elasto polimera s 50% udjela vode i polimera za mekoću. Ova tehnologija omogućuje precizno oblikovanje kose, podatnost te kosu meku na dodir.

Description

Detalji

L’Oréal Professionnel linija Hollywood Waves by Tecni.art. 

Nakon desetljeća ravnanja kose i zaglađenih valova, trend se mijenja prema kovrčama i valovima kao iz Hollywooda. Žene žele valove koji su definirani, sjajni i podatni. L’Oréal laboratoriji otkrivaju novu tehnologiju imena Elastine, kombinaciju elasto polimera s 50% udjela vode i polimera za mekoću. Ova tehnologija omogućuje precizno oblikovanje kose, podatnost te kosu meku na dodir.

Gel krema za oblikovanje 24 sata definiranih kovrča i valova. Privucite pozornost s oblikovanim i podatnim valovima optimalnog sjaja.

Upotreba: Ravnomjerno nanesite na vlažnu kosu. Idealno za srednje debelu do debelu kosu.

Faktor učvršćivanja: 3

Savijet stručnjaka: Kako biste stvorili valove bez upotrebe uređaja koji koriste toplinu, nanesite na vlažnu kosu i ispletite pletenice. Kada se kosa osuši raspletite kosu kako biste otkrili prekrasne valove i kovrče.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Barcode 3474630618138
Special Price Ne