Artist Shadow | Eye shadow | satin / mat / diamond / metalic / iridescent

by Make Up For Ever

Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow otkriva umjetnika u svima. 
Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

Od 129,00 kn
Dostupno
SKU
MUFE 77/

Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebna je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Njegova baršunasta tekstura lako klizi po kapku i daje visoki rezultat. 
Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow otkriva umjetnika u svima. Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 
Način upotrebe:
Nanesite sjenilo na oči pomoću kista ili pjenastog aplikatora. Sjenilo se lakše blenda ako predhodno nanesemo puder u prahu. Na obraze primjenjujemo pomoću kista za rumenilo #150 ili #156. Izbjegavajte preveliku količinu sjenila prilikom šminkanja. Prilagodite količinu sjenila na kistu, na način da laganim dodirom na poleđini ruke odstranite višak proizvoda.

Besplatna dostava
iznad 500kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Artist Shadow | Eye shadow | satin / mat / diamond / metalic / iridescent