Star Powder

by Make Up For Ever

Star Powder je svilenkasti prah koji „hvata“ svjetlost, koži daje intenzivan i neusporediv sjaj. Svojom izuzetno dobrom i gustom teksturom olakšava primjenu, potrebna je minimalna količina za vidljive rezultate.

Dostupan je u 30 nijansi, odaberite i kreirajte vlastiti look.

Od 156,00 kn
Dostupno
SKU
MUFE 909/

Star Powder

Sadržaj: 2,8 g

Star Powder je svilenkasti prah koji „hvata“ svjetlost, koži daje intenzivan i neusporediv sjaj. Svojom izuzetno dobrom i gustom teksturom olakšava primjenu, potrebna je minimalna količina za vidljive rezultate. Star Powder možete koristiti pojedinačno ili u kombinaciji s više nijansi, nanosi se na sjenilo ili pomiješan sa bilo kojom drugom teksturom, kako bi ste istaknuli željene crte lica.

Dostupan je u 30 nijansi, odaberite i kreirajte vlastiti look.

Način upotrebe: Nanesite Star Powder kistom ili spužvastim aplikatorom, navlažite lagano aplikator kako biste uzeli veću količinu sjaja i da se dodatno ne rasipa. Za biserni efekt šminke, nanesite Star Powder  pomoću velikog kista za puder u prahu.

Savjet: Za „ highlight-anje“ određenih područja lica ili dekoltea, pomješajte Star Powder sa baznim proizvodom, za dodatni sjaj. Za dugotrajne rezultate i povećani efekt sjaja na očima, prvo nanesite malu količinu primera. Kod personaliziranog i intenzivnog look-a, nanesite više slojeva Star Powder-a, koristeći suhe ili vlažne aplikatore. Unesite harmoniju i sjaj u vaš look, koristeći istu nijansu pudera na očima, usnama(pomješajte sa ružem) i noktima(pomješajte sa lakom).

Besplatna dostava
iznad 500kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Star Powder