Refectocil | Boja za obrve | Crna br.1 - 15 ml

by RefectoCil
Za profesionalnu uporabu.
55,00 kn
Dostupno
SKU
6621

RefectoCil boja za obrve i trepavice vizualno će produžiti, progustiti i naglasiti ljepotu trepavica odn. istaknuti oblik i urednost obrva. Uz RefectoCil Vaš će pogled biti izražajniji i svježiji. RefectoCil neće naštetiti osobama koje nose kontaktne leće, trajat će i do 6 tjedana, a izvrstan je i zbog toga što eliminira potrebu svakodnevnog nanošenja maskare, štoviše trepavice će nakon bojenja i bez nanošenja maskare izgledati voluminoznije, gušće i dulje! Pozdravite se sa spojenim trepavicama i grudicama maskare koje Vaš pogled čine prenapadnim i koje odaju dojam loše nanesene kozmetike…

ZAŠTO REFECTOCIL BOJA? • Kupanje u moru uvijek predstavlja problem kada je make-up u pitanju, Vaša maskara se razlijeva, a vodootporne maskare nakon mora ne možete odstraniti i od njih Vam ispadaju trepavice? • Sportaš ste, ali bez obzira na to želite biti dotjerani i bez tragova razlivene maskare? • Nosite kontaktne leće, te vam čestice maskare iritiraju oči, uzrokujući vlaženje oka i kontaminaciju kontaktnih leća? • I vi ste jedna od onih žena koje jednostavno nemaju vremena za šminkanje?

VAŠE RJEŠENJE JE RefectoCil BOJA! Tuba boje bit će dostatna za čak 30 bojenja, a skratit će Vaše vrijeme, učinit će Vas lijepom kada se budite i kada idete na spavanje, a što je najvažnije dati će vam samopouzdanje i bezbrižnost. Upute za korištenje, sastav proizvoda te upozorenja nalaze se u originalnom pakiranju.

Sadržaj: 15 ml

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Više informacija
Barcode 9003877057109
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Refectocil | Boja za obrve | Crna br.1 - 15 ml
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!