0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Arganovo ulje za kosu | Volhair 150 ml

120,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Short Description

Arganovo ulje jedan je od najcjenjenijih proizvoda u frizerstvu i estetici, zahvaljujući svojim nevjerojatnim zacjeljujućim i njegujućim svojstvima. Nježno obnavlja kemijski tretiranu i oštećenu kosu, a zdravu kosu štiti od svih oštećenja. Soft Therapy arganovo ulje je prestižan tretman za optimalnu njegu svih tipova kose.

Description

Detalji

Volhair Arganovo ulje; 150 ml
Soft Therapy - For professional use


Arganovo ulje jedan je od najcjenjenijih proizvoda u frizerstvu i estetici, zahvaljujući svojim nevjerojatnim zacjeljujućim i njegujućim svojstvima. Nježno obnavlja kemijski tretiranu i oštećenu kosu, a zdravu kosu štiti od svih oštećenja..  Soft Therapy arganovo ulje je prestižan tretman za optimalnu njegu svih tipova kose.

Zahvaljujući blagotvornom djelovanju osnovnih aktivnih tvari arganovog ulja  (vitamin E i karotenoidi) kosa će biti sjajnija, voluminoznija i fleksibilnija no s drugim sličnim preparatima. Sušenje, peglanje i styling uz ovaj proizvod uvelike će se olakšati, a kosa će biti zaštićena od svih štetnih utjecaja poput topline, vlage, prečestog pranja...

Način upotrebe: Na vlažnu ili suhu kosu nanijeti nekoliko kapi ulja, umasirati u vrhove, te nastaviti s oblikovanjem frizure. Za optimalne rezultate poželjno ga je koristiti nakon svakog pranja kose. Ovo ulje može se koristiti kao dodatak maskama i pakunzima te kao njegujući dodatak prilikom izbjeljivanja kose žele blanšom Volhair.

INCI sastav proizvoda otisnut je na originalnom pakiranju.
Proizvod je dermatološki testiran.
SAMO ZA PROFESIONALNU UPOTREBU

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Barcode 8032891102381
Special Price Ne