0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Sredstva za dezinfekciju i sterilizaciju

Proizvodi za dezinfekciju i sterilizaciju bitan su kozmetički alat. Želimo održavati svoje tijelo lijepim s raznim kozmetičkim tretmanima, ali isto tako ne želimo skupiti kakvu infekciju stoga je sterilizacija i dezinfekcija pribora nužna u svim kozmetičkim i frizerskim salonima kako bi se spriječio prijenos. Proizvodi za dezinfekciju i sterilizaciju za salone omogućiti će sigurno korištenje alata, a možete ih pronaći na našem webshopu.
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. Posuda za dezinficiranje frizerskog i kozmetičkog alata.

 2. Ova 2%-tna kiselinska solucija glutaričnog aldehida  je jedna od najkvalitetnijih sanitetskih tekućina za medicinsku dezinfekciju i sterilizaciju metalnih kao i termosenzibilnih alata kojima je potrebna ne-toplinska sterilizacija. Upotrebljava se u medicini (dijagnostička aparatura, aparatura za dijalizu), stomatologiji te estetici.

 3. Kvarcni sterilizator SOCAP | Model: WN30
   Ovaj kvarcni sterilizator nezaobilazan je za sterilizaciju višekratnih metalnih alata koji se koriste u profesionalnim frizerskim, kozmetičkim, pedikerskim salonima i tattoo studijima. U kvarcnom sterilizatoru poželjno je sterilizirati metalne alate, otporne na djelovanje vode, vlage i topline (škare, pincete, kvečeri, metalni pogurivači, pedikerske igle, kliješta, metalni odstranjivači kala, višekratni piercing i tatoo pribor...)
 4. Proizvod odgovara CE europskim standardima kvalitete. Uređaj dolazi s garancijom, servis je dostupan.
 5. Sterilizator byonic sa kristalima, sa košarom za sterilizaciju promjera 45 mm,

 6. Steril Box UV-C sterilizator namijenjen je dekontaminaciji radnih alata pomoću ultravioletnih zraka. Koristi se za sterilizaciju predmeta u frizerskim, kozmetičkim, pedikerskim salonima te wellness centrima.
 7. Kristalići za sterilizaciju.

  Sadržaj: 150 g

 8. Žarulja za sterilizator.

 9. Sterilizator

  Snaga: 9W

  Napon: 220-240V 50 / 60Hz

 10. Dezificijens ART.B016

  Sadržaj: 1000 ml

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2