0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Higijena alata

Postavi padajućim redosljedom

  1. Nakon dezinfekcije pribora potrebno je izvesti sterilizaciju gdje je to moguće. Sterilizacija je postupak ili proces kojim se uništavaju sve vrste i svi oblici mikroorganizama, što znači da je lišeno svake kategorije života.

  2. Posuda za dezinficiranje frizerskog i kozmetičkog alata.

  3. Ova 2%-tna kiselinska solucija glutaričnog aldehida  je jedna od najkvalitetnijih sanitetskih tekućina za medicinsku dezinfekciju i sterilizaciju metalnih kao i termosenzibilnih alata kojima je potrebna ne-toplinska sterilizacija. Upotrebljava se u medicini (dijagnostička aparatura, aparatura za dijalizu), stomatologiji te estetici.

  4. Kvarcni sterilizator SOCAP | Model: WN30
     Ovaj kvarcni sterilizator nezaobilazan je za sterilizaciju višekratnih metalnih alata koji se koriste u profesionalnim frizerskim, kozmetičkim, pedikerskim salonima i tattoo studijima. U kvarcnom sterilizatoru poželjno je sterilizirati metalne alate, otporne na djelovanje vode, vlage i topline (škare, pincete, kvečeri, metalni pogurivači, pedikerske igle, kliješta, metalni odstranjivači kala, višekratni piercing i tatoo pribor...)
  5. Sterilizator byonic sa kristalima, sa košarom za sterilizaciju promjera 45 mm,

  6. Inox posuda vrhunske kvalitete, medicinskih standarda, namijenjena dezinfekciji radnih alata za stomatologiju, kirurgiju, opću medicinu, frizerstvo, estetiku i pedikuru.
Postavi padajućim redosljedom