0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Kist za puder u prahu

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. Tip vlakna: Valovito
  Preporuke: Za kompaktne i pudere u prahu
  Klasični kist s mekim čekinjama i velikog okruglog oblika. Vrlo mekana četka za manje i više zahtjevne aplikacije, nekoliko laganih udaraca po kistu stvara oblak, koji se lagano spaja s kožom.
   
 2. Tip vlakna: Valovito
  Preporuke: Za kompaktne i pudere u prahu
  Mali kompaktni kist s japanskim imenom, Kabuki je inspiriran alatom koji se koristi u tradicionalnoj  japanskoj kazališnoj šminki. Novi osnovni alat za puder u prahu. 
   
 3. Tip vlakna: Kombinirano (ravno i valovito)
  Preporuke: Za kompaktne i teksture u prahu.

  Profesionalni ravni i dugi kist sa zaobljenim vrhom, namijenjen je na primjenu uglavnom na licu, vratu i gornjem području ramena.

 4. Tip vlakna: Valovit
  Preporuke: Za kompaktne i pudere u prahu

  Široki, lepezasti kist inspiriran Bliskim Istokom, najčešće se koristi kako bi se istaknule i osvijetlile crte lica i dekoltea. 

   

   

 5. Tip vlakna: Valovit
  Preporuke: Za kremastei praškaste teksture

  Gusti kist okruglog oblika za nanošenje highlightera na lice i tijelo. Oblikom i mekanim vlaknima idealan je za nanošenje praškastih i kremastih tekstura. 

   

 6. Tip vlakna: Kombinirano (ravno i valovito)
  Preporuke: Za kompakte i pudere u prahi te proizvode u gelu

  Duža dlaka kista, idealna je za osvjetljivanje obraza, dajući im zdrav sjaj i izgled. 

   

 7. Tip vlakna: Ravan
  Preporuke: Za kremaste, tekuće i kompaktne proizvode

  Malen, krut, ravan kist sa zaobljenim vrhom, idealan je za aplikacijui "razmazivanje" proizvoda na području oka  visokom preciznošću. Zahvaljujući svojim gusto postavljenim vlaknima, omogućava nam kontroliranu aplikaciju proizvoda, koji je jako bitan kod smokey eyes look-a.

 8. Tip vlakna: Ravan Preporuke: Za kompaktne i praškaste teksture Mali, lepezasti kist inspiriran Bliskim Istokom, najčešće se koristi kako bi uklonili višak proizvoda na području ispod oka. Njegov oblik omogućava i umjetnička stvaranja, kao akvarel tehnika ili kružni oblici.
 9. Tip vlakna: Ravno 
  Preporuke: Za kremaste i kompaktne teksture

  Mali, plosnati kist, koristan je za primjenu više vrsta proizvoda, izuzetno koristan kod profesionalnih vizažista.

 10. Sadržaj 145ml

  Bezalkoholna higijenska otopina za čišćenje kistova izrađenih od prirodnih i sintetičkih vlakana. Brzo, jednostavno i temeljito uklanja, sve praškaste, tekuće, kremaste, vodootporne i visoko pigmentirane teksture te obojanost vlakana kistova. 
  Instant Brush Cleaner kistove čisti nanačin da se tekućina ne veže na vlakna kista, već na nečistoću, stoga odmah nakon čišćenja, kistovi su potpuno suhi te spremni za ponovnu uporabu. 

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2