0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Make up za specijalne efekte

Make up za specijalne efekte definitivno nije predodređen za svakodnevni look iako može biti ako vi to želite. Takav make up koristi se u filmskoj i modnoj industriji gdje se treba istaknuti i kreativno izraziti. U našoj ponudi pronađite make up za filmske i kazališne scene kao i šminku za specijalne efekte i doživite šminkanje na jednoj novoj razini.
Postavi padajućim redosljedom

 1. SPECIAL EFFECTS | Artificial Thic Blood

  Sadržaj: 60 ml

  Umjetna krv, dizajnirana je da izgledom oponaša ljudsku krv. Visoke pigmentiranosti i guste teksture, vrlo je stabilna i teče polako te se dobro zadržava unutar lažnih rana. 

 2. SPECIAL EFFECTS | Artificial Liquid Blood

  Sadržaj: 60 ml

  Umjetna krv, dizajnirana je da izgledom oponaša ljudsku krv. Sadrži manje pigmenata te je rijeđe teksture u odnosu na Thic Blood, vrlo brzo otječe te je savršena za simulaciju krvarenja, mrljanja odjeće ili pravljenja lokve krvi.

 3. Sadržaj: 4 g

  Vrlo fini prah za lice i tijelo, lako prijanjaju na površinu kože bez potrebe dodavanja i miješanja drugih proizvoda.

 4. CRYSTAL STRASS

  Često se koriste u modnim revijama i foto-snimanjima, te kao ukrasi za tijelo koje primjenjujemo na one dijelove koje želimo dodatno istaknuti.

 5. Fluo Nihgt nisu samo flurescentni pigmenti, također imaju neposrednu i intenzivnu reakciju na UV svijetlost. 
  Ovaj make up asortiman sastoji se od 8 nijansi, uključujući jedinstvene i univerzalne "nevidljive" bijele pigmente (reagente na UV).

 6. Sadržaj: 200 ml

  Tonirani gel za efekt preplanulog tena, ostavlja kožu prirodnog osunčanog i zlatnog sjaja. Poboljšana vodootporna i dugotrajna formula, lako se nanosi, ostavljajući kožu mekanom i bez dodatne masnoće. 

 7. Medium size Glitter

  Vrlo fini prah za lice i tijelo, lako prijanjaju na površinu kože bez potrebe dodavanja i miješanja drugih proizvoda.

  Sadržaj: 40g

Postavi padajućim redosljedom