0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Concealer (Korektor)

Postavi padajućim redosljedom

 1. ULTRA HD UNDERPAINTING je ultimativno rješenje za ispravljanje nepravilnosti i ujednačavanja tona kože. Nakon kompletne aplikacije koža izgleda
  besprijekorno ujednačeno bez osjećaja težine na licu

 2. Sadržaj: 7ml

  Make Up For Ever Ultra HD Concealer inovativna je formula koja daje savršeno i neprimjetno pokrivanje, potpuno nevidljivo golom oku i sveprisutnim HD kamerama današnjice. Zahvaljujući ekstra finim mikropigmentima, Ultra HD concealer mimetizira se i stapa s kožom, na način da kreira “soft focus” efekt koji očima daje prirodan, blistav i svjež izgled. 

 3. -19% HD Concealer | HD Korektor | Soft-Focus prekrivajući korektor

  Make Up For Ever HD Concealer inovativna je formula koja daje savršeno i neprimjetno pokrivanje, potpuno nevidljivo golom oku i sveprisutnim HD kamerama današnjice.  Zahvaljujući ekstra finim mikropigmentima, HD concealer mimetizira se i stapa s kožom, na način da kreira “soft focus” efekt koji očima daje prirodan, blistav i svjež izgled. 

  HD Concealerom možete korigirati nedostatke, ali i osvijetliti željena područja lica prilikom konturiranja. Ukoliko concealer koristite za osvjetljivanje ⁄ konturiranje odaberite ton svijetliju nijansu. 

  Uz HD Concealer svaki make up može biti potpuno personaliziran jer se ovisno o željenom intenzitetu može miješati sa drugim HD proizvodima, što je vrlo korisno u kinematografiji i fotografiji. HD Concealer Make Up For Ever omiljen je među filmskim make up artistima jer mimetizira znakove umora, a pritom je potpuno nevidljiv na kamerama.

 4. Camouflage Cream Pot korektor izvrstan je za prekrivanje nesavršenosti i ujednačavanje tena, čak i kada odaberete laganije i manje pokrivne teksture pudera.
  Dostupan je u 5 prirodnih korektivnih nijansi kao i 5 kamuflažnih nijansi guste kremaste teksture. 
  Camouflage Cream Pot korektor vrlo učinkovito prekriva tamne podočnjake, otečene oči, pjege, mrlje, diskoloracije i ožiljke.

  Prilikom odabira prirodne korektivne nijanse dovoljno je odabrati boju najsličniju tenu, dok se za odabir korektivne nijanse valja poslužiti u nastavku.

 5. Sadržaj proizvoda: 15 ml

  Vodootporan, oil free full cover concealer za apsolutno prekrivanje nedostataka

  Full Cover Concealer je ultra dugotrajna formula korektora bez ulja, koji pruža potpuno, dugotrajno i vodootporno prekrivanje svih tipova hiperpigmentacije, diskoloracije, ožiljaka, opeklina, tetovaža, pjega / mrlji i radznih drugih nepravilnosti kože. Zahvaljujući izuzetno stabilnoj pigmentaciji, Full Cover Concealer izvanredno je rješenje za prekrivanje svih vrsta nedostataka kako na licu tako i na tijelu.

  Korektor dostupan u nijansama:
  1  Pink Porcelain |  3  Light Beige |  4  Flesh |  5  Vanilla |  6  Ivory |  7  Sand

 6. Sadržaj proizvoda: 15 ml

  Više od korektora!

  Lifting efekt korektor namijenjen je skrivanju neželjenih podočnjaka i otečenog izgleda u području očiju. Formula obogaćena tenzidima te vitaminima A i E, zaglađuje vidljive bore, vraća svježinu i poboljšava tonus kože, što ovaj proizvod čini ugodnim i laganim i pri dugotrajnom nošenju. Lifting korektor daje pravi lifting efekt te umanjuje vidljivost mimičkih bora.


  Korektor dostupan u nijansama:

  1  Pink Beige
  2  Dark Beige
  3  Neutral Beige

 7. -35% Very light complexions Very light complexions

  Camouflage cream formula

  omogućava potpuno pokrivanje sa lakom primjenom, ne daje težinu koži i ima kremastu teksturu. Ova paleta sadrži kompletan set koji se sastoji od pokrivajućih boja koje neultralizuju nedostatke tonova i pokriva ostale nedostatke, nesavršenosti. Svaka korektor nijansa je visoko koncentrirana pigmentima za maksimalnu pokrivenost. Nijansa boje mesa je učinkovita za skrivanje podočnjaka ili natečenih očiju, pigmentacije i ožiljaka. Lososova roza pokriva žućkaste pod tonove i otklanja blijedi izgled, žuta pokriva ljubičaste tonove, kao i tragove tamne boje i krugove ispod očiju, Zelena riješava crvenilo i pokriva fleke. ljubičasta pokriva žućkaste tonove, narandžasta pokriva plavkaste pod tonove i tragove tamne boje.

  Camouflage Cream palete
  su dizajniranie tako da odgovaraju svim tipovima kože:

  Paleta # 1.  Camouflage palette cream 5x2 g  / corrective shades
  Paleta # 2.  Camouflage palette cream 5x2 g  / light complexions
  Paleta # 3.  Camouflage palette cream 5x2 g / very light complexions

Postavi padajućim redosljedom