0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Kist za oči i obrve

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. Velika, ravna četka za jednostavnu primjenu sjenila.

  2. Čvrsta, ali fleksibilna četka koja se koristi za primjenu proizvoda s velikom preciznošću.

  3. Ova ekstra-tanka četkica s tvrdom dlakom koristi se za izvlaćenje finih, oštrih i grafičkih linija.

  4. Mala četkica idealna za sjenčanje.

  5. Tip vlakna: Ravan

    Preporuke: Za kremaste, kompaktne i proizvode praškaste teksture

    Način upotrebe
    Gustoća i kvaliteta vlakana na ovom kistu, koriste se za primjenu i stapanje svih vrsta proizvoda na oku, brzo i ravnomjerno. Što daje umjerenu do visoku pigmentiranost. Zbog svoje veličine vrlo je praktičan za brzu aplikaciju po cijeloj površini oka(kapak i luk obrve).

  6. Tip vlakna: Valovito
    Preporuke: Za kremaste i proizvode praškaste teksture.

    Podatna četkica, mekanih čekinja zaobljenog oblika, idealna za svakoga. Zahvaljujući gustim i čvrstim čekinjama nemoguće je pogriješiti s primjenom sjenila.

  7. Tip vlakna: Valovito

    Preporuke: Za kremaste, kompaktne i proizvode praškaste teksture.

    Ovaj podatni kist za stapanje(blendanje), vrlo je popularan kako među profesionalcima tako i amaterima. 

  8. Tip vlakna: Kombinirano | Ravan i Valovit     
    Preporuke: Za kremaste i praškaste teksture

    Kratki kist s ekstra gustim čekinjama preporuča se za nanošenje sjenila na gornji kapak.

     

  9. Tip vlakna: Valovita           
    Preporuke: Za kremaste, kompaktne i proizvode praškaste teksture.

    Podatni kist, srednje veličine, s gustim čekinjama i zaobljenog oblika, nudi manju preciznost. Upravo zbog tih karakteristika idealan je za stapanje(blendanje) boja na oku.

  10. Tip vlakna: Valovito  
    Preporuke: Za kompaktne i praškaste teksture

    Kist srednje veličine, s gustim čekinjama, zaobljenog oblika koji se sužava pri vrhu, daje preciznost za sofisticirani make up koji graniči s umjetničkim. 

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3