0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Školska oprema

Postavi padajućim redosljedom

  1. Glava za vježbanje, izrađena od prave kose, namjenjena je izvođenju svih vrsta kemijskih tretmana, kao i izradu ukrasnih frizura ili vježbu ugradnje ekstenzija. Unutrašnjost lutke izrađen je od plastike, a vanjski dio od otporne gume.

  2. Glava za vježbanje, izrađena od prave kose, namjenjena je izvođenju svih vrsta kemijskih tretmana, kao i izradu ukrasnih frizura ili vježbu ugradnje ekstenzija. Unutrašnjost lutke izrađen je od plastike, a vanjski dio od otporne gume.

  3. Glava za vježbanje, izrađena od prave kose, namjenjena je izvođenju svih vrsta kemijskih tretmana, kao i izradu ukrasnih frizura ili vježbu ugradnje ekstenzija. Unutrašnjost lutke izrađen je od plastike, a vanjski dio od otporne gume.

  4. Glava za vježbanje, izrađena od prave kose, namjenjena je izvođenju svih vrsta kemijskih tretmana, kao i izradu ukrasnih frizura ili vježbu ugradnje ekstenzija. Unutrašnjost lutke izrađen je od plastike, a vanjski dio od otporne gume.

  5. Glava za vježbanje, izrađena od prave kose, namijenjena je izvođenju svih vrsta kemijskih tretmana, kao i za izradu ukrasnih frizura ili vježbu ugradnje ekstenzija. Unutrašnji dio lutke izrađen je od plastike, a vanjski od otporne gume. 

  6. Univerzalni držač glave za vježbanje sa navojem.

    Model: 41760

  7. Za profesionalnu uporabu
Postavi padajućim redosljedom