0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Make Up dodaci

Svaki make up proizvod poput sjenila, rumenila itd. treba biti pravilno pohranjen zbog toga su tu palete za make up koje štite proizvod od vanjskih utjecaja. U našem asortimanu nalaze se i razni dodaci za make up poput spužvice za apliciranje make up-a ili beauty blender original spužvice uz pomoć koje nanošenje podloge nikada nije bilo jednostavnije. Sve proizvode za make up potražite na našem web shopu.

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Elipsasti oblik ove spužvice od lateksa, omogućava vam da nježno aplicirate tekući puder na lice, posebno na teže dostupnim mjestima. 

 2. Lash Show aplikator nam omogućuje lakše nanošenje umjetnih trepavica.

 3. Make up fiksator u spreju
  Sadržaj: 30 ml

  Mist & Fix je ugodan, osvježavajući sprej za fiksiranje make up-a. On hidratizira i štiti kožu te znatno produljuje trajnost make up-a.
  Prikladan je za svaki tip kože te ne sadrži alkohol. 
  Mist & Fix  koži pruža nevidljivi štit zahvaljujući kojem make up postaje gotovo nemoguće zamrljati, što ga čini visoko rezistentnim i u najekstremnijim uvjetima, kada se želite zablistati, a pritom biti bezbrižni. Njegova formula koži osigurava  više od 40% hidratacije 2 sata nakon aplikacije, što ga čini vrlo ugodnim na licu čak i kod dugotrajnog / cjelodnevnog nošenja. 

 4. Refectocil
  Epidermalni skidač ostataka boje

  Sadržaj 100 ml

 5. Refectocil
  Papirnata podloga

  Sadržaj 96 kom (dostatno za 48 primjena)

 6. Refectocil
  Papirnata podloga

  Sadržaj 80 komada (Dovoljan za 40 primjena)

 7. Refectocil
  Silikonski podmetači/jastučići prilikom bojanja i uvijanja trepavica

  Sadržaj 2 kom

 8. Make up artist Must Have

  Dimenzija Ø 136 mm
  Aluminijska paleta Make Up For Ever idealna je za miješanje kremastih i tekućih tekstura poput primera, pudera i pigmenata.
  Osim za miješanje, odlično služi za doziranje količine proizvoda tijekom nanošenja make up-a.

 9. Beauty Blender | Solid

  Sulfat free, paraben free, ftalat free

  BeautyBlender Blendercleanser Solid sredstvo za čišćenje je u krutom stanju, pogodno za putovanja. Ne oštećuje pribor za make-up dok ga istovremeno čisti od ostatka šminke i bakterija. Dolazi s rozim silikonskim jastučićem kako bi osigurao da u potpunosti očistite vaš pribor za make-up.  

   

 10. Nevjerovatno i blistavo postolje za vašu Beauty Blender ® spužvicu, uljepšat će vasu make up poziciju, kako biste se Vi i vaše klijentice osijećale poput princeze.
  Bling Ring je must have gadget za svaku pravu šminkericu.  


  Beauty Blender® je make up spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (miješanje | blendanje) make up-a i na najnedostupnijim mjestima.  Njen ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih . Napravljena od posebnog materijala koji ima strukturu „otvorenih ćelija“ koja se puni vodom svaki put kada ga smočimo. Na taj način, make up ostaje na vrhu spužvice i ne prodire u njega, što omogućava minimalno korištenje proizvoda i samim tim njegovu uštedu .

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5