0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Dodaci

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. MAKE UP FOREVER | Profesionalna stolica za Make UP

  Personalizirana stolica načinjena od visoko kvalitetnih materijala. Konstrukcija stolice načinjena je od aluminijskih cijevi, presvučenim posebnim zaštitnim slojem koji spriječava oksidaciju materijala. Samo sjedište i naslon načinjeni su od visoko kvalitetne polivalentne tkanine, koja svojim načinom tkanja odlikuje čvrstoćom i sigurnošću. Lakoća, elegancija i stabilnost glavne su osobine ove stolice, te je jedan od najboljih primjera namještaja made in Italy. 

  Karakteristike

  > Stabilna i ultra lagana
  > Čvrstoća i udobnost sjedenja
  > Sklopiva i pogodna za transport

   

 2. Kvalitetna i čvrsta torba, dizajnirana za pohranu i organizaciju make up proizvoda za osobnu ili profesionalnu upotrebu. 

 3. Dizajniran u suradnji sa make up stručnjacima, novi make up pojas posebno je stvoren kako bih se uhvatio "u koštac" sa svim situacijama poput photo shootinga, snimanja, modnih revija i sl. Lagana, kompaktna i elegantna, pruža potpuno optimalan kapacitet prostora za pohranu potrebnih proizvoda. 

 4. Crna torbica za make up olovke i kistove za jednostavno razvrstavanje. Načinjena od providnog i mrežastog materijala koja omogućava bolju vidljivost sadržaja.

 5. Crna torbica za make up olovke i kistove za jednostavno razvrstavanje. Načinjena od providnog i mrežastog materijala koja omogućava bolju vidljivost sadržaja.

 6. Praktična i redizajnirana make up torbica za još veću funkcionalnost. Zahvaljujući svojom veličinom omogućava nam pohranu i zaštitu svih vrsta olovaka i kistova te ih čini lako dostupnima. 

 7. Naširoko je popularna od strane profesionalaca, ova špatula koristi se za uzimanje proizvoda na higijenski način.

 8. Lash Show aplikator nam omogućuje lakše nanošenje umjetnih trepavica.

 9. Refectocil
  Epidermalni skidač ostataka boje

  Sadržaj 100 ml

 10. Refectocil
  Papirnata podloga

  Sadržaj 96 kom (dostatno za 48 primjena)

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5