0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Dodaci

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Velika i mekana spužvica, koristi se za proizvode temeljene na bazi vode s visokom pokrivnosti. Zahvaljujući svojoj prozračnoj teksturi, vrlo je jesdnostavna za korištenje i održavanje.

 2. Crna torbica za make up olovke i kistove za jednostavno razvrstavanje. Načinjena od providnog i mrežastog materijala koja omogućava bolju vidljivost sadržaja.

 3. Praktična i redizajnirana make up torbica za još veću funkcionalnost. Zahvaljujući svojom veličinom omogućava nam pohranu i zaštitu svih vrsta olovaka i kistova te ih čini lako dostupnima. 

 4. Naširoko je popularna od strane profesionalaca, ova špatula koristi se za uzimanje proizvoda na higijenski način.

 5. Lash Show aplikator nam omogućuje lakše nanošenje umjetnih trepavica.

 6. Refectocil
  Papirnata podloga

  Sadržaj 96 kom (dostatno za 48 primjena)

 7. Refectocil
  Papirnata podloga

  Sadržaj 80 komada (Dovoljan za 40 primjena)

 8. Refectocil
  Silikonski podmetači/jastučići prilikom bojanja i uvijanja trepavica

  Sadržaj 2 kom

 9. Make up artist Must Have

  Dimenzija Ø 136 mm
  Aluminijska paleta Make Up For Ever idealna je za miješanje kremastih i tekućih tekstura poput primera, pudera i pigmenata.
  Osim za miješanje, odlično služi za doziranje količine proizvoda tijekom nanošenja make up-a.

 10. Nevjerovatno i blistavo postolje za vašu Beauty Blender ® spužvicu, uljepšat će vasu make up poziciju, kako biste se Vi i vaše klijentice osijećale poput princeze.
  Bling Ring je must have gadget za svaku pravu šminkericu.  


  Beauty Blender® je make up spužvica elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje (miješanje | blendanje) make up-a i na najnedostupnijim mjestima.  Njen ergonomičan dizajn bez uglova omogućava besprijekornu aplikaciju bilo kojeg proizvoda za kožu, kremastih rumenila i drugih . Napravljena od posebnog materijala koji ima strukturu „otvorenih ćelija“ koja se puni vodom svaki put kada ga smočimo. Na taj način, make up ostaje na vrhu spužvice i ne prodire u njega, što omogućava minimalno korištenje proizvoda i samim tim njegovu uštedu .

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5