0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Ampule i tretmani

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 1. Beach waves nova je generacija oblikovanja kose koja po prvi puta pruža svježi plaža-stil, čija je trajnost i do 8 tjedana. Nova ekskluzivna formula temelji se na novom omjeru THIO/DITHIO agensa koji ubrzavaju proces rekonstrukcije vlasi. Iz tog je razloga usluga brza, jednostavna i ugodna te poštuje vlas kose od korijena do vrhova, zbog čega je prikladna čak i za kosu s pramenovima.

 2. Beach waves nova je generacija oblikovanja kose koja po prvi puta pruža svježi plaža-stil, čija je trajnost i do 8 tjedana. Nova ekskluzivna formula temelji se na novom omjeru THIO/DITHIO agensa koji ubrzavaju proces rekonstrukcije vlasi. Iz tog jer razloga usluga brza, jednostavna i ugodna te poštuje vlas kose od korijena do vrhova, zbog čega je prikladna čak i za kosu s pramenovima.

 3. Kada je Vašoj kosi potrebna promijena, bez obzira radi li se o blagom posvijetljenju boje ili samo promjena tonova za novu sezonu, Effasor je fantastičan alat za frizere. Omogućuje profesionalnom koloristu uklanjanje neželjenih tonova i izjednačavanje tonova.

 4. PRO FIBER je prvi dugotrajni tretman za njegu oštećene kose koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće. Sastoji se od molekularnog kompleksa APTYL100, tehnologije koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose, dok se prije većina korisnih sastojaka uklanjala prvim šamponiranjem.

 5. Pro fiber recharge njega - produžuje djelovanje salonskog tretmana. Obogaćena APTYL 100. Nakon 5 minuta kosa je nahranjena, meka i lako se raspetljava. 

  Tehnologija: Dvostruki molekularni kompleks APTYL 100 - AMINOSILAN

  Unutarnje djelovanje: Obnavlja korteks kose i jača vlakno - KATIONSKI POLIMERI

  Vanjsko djelovanje: Obnavlja površinu vlakna, daje glatkoću i kontrolu

 6. Serioxyl | L'Oreal - Program protiv stanjivanja kose sastoji se od tri ključna koraka za optimalne rezultate:  Šampon za čišćenje (250ml): Čisti vlasište, uklanja višak sebuma i ostatke, stimulira vlasište i ostavlja osjećaj svježine; Balzam za njegu (250ml): Njeguje vlakna kose bez dodatnog otežavanja, kosa postaje punija, mekana i podatna na dodir; Pjena za volumen (125ml): Podiže kosu u korijenu, dajući joj dodatni volumen.
 7. Inspirirani Make-Up primerima, stručnjaci iz L'oreal Professionnel labaratorija razvili su primer za Vašu kosu, koji poboljšava njenu rekonstrukciju i obnovu. Vlakno kose je savršeno pripremljeno za idući korak kod tretmana obnove. Primer pomaže popuniti "pukotine" / oštećenja vlakna. Kao rezultat Vaša kosa je rekostruirana i obnovljena, a oštećenja vlakna ispunjena.

 8. SE Aminexil Advanced | L'Oréal | ampule

  Sadržaj: 6ml

  Rezultati: Jačanje kose / Stimulira vlasište / Smanjuje gubitak kose / Potiče rast

 9. Loreal SE Absolut Repair Lipidium tretman - dvostruki serum za veoma oštećenu kosu koji pomaže kod ispucalih vrhova. Zaglađuje kosu ravnomjerno, obnavlja i ostavlja svilenkasto mekom.

  Tehnologija: Jaka obnavljajuća formula obogaćena Lipidium-om, koji sadrži i amino kiseline, koje su prirodno prisutne u kosi i ceramide, koji kosu obnavljaju na površini.

 10. Pro Keratin Refill Power  Recharge koncentrirani tretman u jednoj dozi za obnavljanje oštećene i krhke kose. Djeluje kao infuzija keratina, a kosa je nakon tretmana meka i podatna na dodir, zaštićena je od vanjskih agresija i pružen joj je sjaj.
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4