0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Ampule i tretmani

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Inovativan i nevjerojatan tretman za trenutni lifting efekt, sjaj i mekoću koji rezultate daje već od prve primjene. BTXcure koncentrat snažno i ciljano djeluje na porozne djelove vlasi, pružajući intenzivnu hidrataciju i nadopunjavajući sva oštećenja, već od prve upotrebe.
 2. L'Oreal Serie Expert Lipidium Primer Repair

  Sadržaj: 12ml

 3. L'Oréal Professionnel Expert Nutrifier Powerdose

  Sadržaj: 10 ml

 4. Beach waves nova je generacija oblikovanja kose koja po prvi puta pruža svježi plaža-stil, čija je trajnost i do 8 tjedana. Nova ekskluzivna formula temelji se na novom omjeru THIO/DITHIO agensa koji ubrzavaju proces rekonstrukcije vlasi. Iz tog je razloga usluga brza, jednostavna i ugodna te poštuje vlas kose od korijena do vrhova, zbog čega je prikladna čak i za kosu s pramenovima.

 5. Beach waves nova je generacija oblikovanja kose koja po prvi puta pruža svježi plaža-stil, čija je trajnost i do 8 tjedana. Nova ekskluzivna formula temelji se na novom omjeru THIO/DITHIO agensa koji ubrzavaju proces rekonstrukcije vlasi. Iz tog jer razloga usluga brza, jednostavna i ugodna te poštuje vlas kose od korijena do vrhova, zbog čega je prikladna čak i za kosu s pramenovima.

 6. Kada je Vašoj kosi potrebna promijena, bez obzira radi li se o blagom posvijetljenju boje ili samo promjena tonova za novu sezonu, Effasor je fantastičan alat za frizere. Omogućuje profesionalnom koloristu uklanjanje neželjenih tonova i izjednačavanje tonova.

 7. Pro fiber recharge njega - produžuje djelovanje salonskog tretmana. Obogaćena APTYL 100. Nakon 5 minuta kosa je nahranjena, meka i lako se raspetljava. 

  Tehnologija: Dvostruki molekularni kompleks APTYL 100 - AMINOSILAN

  Unutarnje djelovanje: Obnavlja korteks kose i jača vlakno - KATIONSKI POLIMERI

  Vanjsko djelovanje: Obnavlja površinu vlakna, daje glatkoću i kontrolu

 8. Serioxyl | L'Oreal - Program protiv stanjivanja kose sastoji se od tri ključna koraka za optimalne rezultate:  Šampon za čišćenje (250ml): Čisti vlasište, uklanja višak sebuma i ostatke, stimulira vlasište i ostavlja osjećaj svježine; Balzam za njegu (250ml): Njeguje vlakna kose bez dodatnog otežavanja, kosa postaje punija, mekana i podatna na dodir; Pjena za volumen (125ml): Podiže kosu u korijenu, dajući joj dodatni volumen.
 9. Inspirirani Make-Up primerima, stručnjaci iz L'oreal Professionnel labaratorija razvili su primer za Vašu kosu, koji poboljšava njenu rekonstrukciju i obnovu. Vlakno kose je savršeno pripremljeno za idući korak kod tretmana obnove. Primer pomaže popuniti "pukotine" / oštećenja vlakna. Kao rezultat Vaša kosa je rekostruirana i obnovljena, a oštećenja vlakna ispunjena.

 10. SE Aminexil Advanced | L'Oréal | ampule

  Sadržaj: 6ml

  Rezultati: Jačanje kose / Stimulira vlasište / Smanjuje gubitak kose / Potiče rast

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3