0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Ampule i tretmani

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Ampule Kioma Dualtonic protiv prhuti

  Sadržaj: 10x10ml

 2. Ampule Kioma Mineraltonic za suhu kosu

  Sadržaj: 10x10ml

 3. Inovativan i nevjerojatan tretman za trenutni lifting efekt, sjaj i mekoću koji rezultate daje već od prve primjene. BTXcure koncentrat snažno i ciljano djeluje na porozne djelove vlasi, pružajući intenzivnu hidrataciju i nadopunjavajući sva oštećenja, već od prve upotrebe.
 4. L'Oreal Serie Expert Lipidium Primer Repair

  Sadržaj: 12ml

 5. L'Oréal Professionnel Expert Nutrifier Powerdose

  Sadržaj: 10 ml

 6. Beach waves nova je generacija oblikovanja kose koja po prvi puta pruža svježi plaža-stil, čija je trajnost i do 8 tjedana. Nova ekskluzivna formula temelji se na novom omjeru THIO/DITHIO agensa koji ubrzavaju proces rekonstrukcije vlasi. Iz tog je razloga usluga brza, jednostavna i ugodna te poštuje vlas kose od korijena do vrhova, zbog čega je prikladna čak i za kosu s pramenovima.

 7. Beach waves nova je generacija oblikovanja kose koja po prvi puta pruža svježi plaža-stil, čija je trajnost i do 8 tjedana. Nova ekskluzivna formula temelji se na novom omjeru THIO/DITHIO agensa koji ubrzavaju proces rekonstrukcije vlasi. Iz tog jer razloga usluga brza, jednostavna i ugodna te poštuje vlas kose od korijena do vrhova, zbog čega je prikladna čak i za kosu s pramenovima.

 8. Kada je Vašoj kosi potrebna promijena, bez obzira radi li se o blagom posvijetljenju boje ili samo promjena tonova za novu sezonu, Effasor je fantastičan alat za frizere. Omogućuje profesionalnom koloristu uklanjanje neželjenih tonova i izjednačavanje tonova.

 9. Pro fiber recharge njega - produžuje djelovanje salonskog tretmana. Obogaćena APTYL 100. Nakon 5 minuta kosa je nahranjena, meka i lako se raspetljava. 

  Tehnologija: Dvostruki molekularni kompleks APTYL 100 - AMINOSILAN

  Unutarnje djelovanje: Obnavlja korteks kose i jača vlakno - KATIONSKI POLIMERI

  Vanjsko djelovanje: Obnavlja površinu vlakna, daje glatkoću i kontrolu

 10. Serioxyl | L'Oreal - Program protiv stanjivanja kose sastoji se od tri ključna koraka za optimalne rezultate:  Šampon za čišćenje (250ml): Čisti vlasište, uklanja višak sebuma i ostatke, stimulira vlasište i ostavlja osjećaj svježine; Balzam za njegu (250ml): Njeguje vlakna kose bez dodatnog otežavanja, kosa postaje punija, mekana i podatna na dodir; Pjena za volumen (125ml): Podiže kosu u korijenu, dajući joj dodatni volumen.
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3