0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Make Up For Ever kozmetika za oči

Kaže se da su oči ogledalo duše, prvi kontakt se uspostavlja s očima, stoga ako vas već priroda nije obdarila ne morate se brinuti, tu je profesionalni make up za oči. Ako ih želite istaknuti, vizualno povećati i učiniti ljepšima nego što mislite da jesu, potrebni su vam make up for ever proizvodi za oči. U našem asortimanu izaberite kvalitetna sjenila za oči koja će vam omogućiti savršen pogled. Kvalitetna kozmetika za oči dostupna je na socap webshopu.

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Sadržaj: 12 ml

  Vodootporna converter tekućina dizajnirana za pretvaranje svih vrsta make up-a za oči i olovki u vodootporne teksture (Star Powder, Diamond Powder, Eyeliner, Glitter, sjenila i sl.). Boje i biserni učinci su intenzivniji, njegova formula bez alkohola ne iritira kožu i može se primjenjivati u blizini oka. 

 2. Primer za oči, idealan je premaz za dugotrajnost make up-a, kao i maksimiziranje boje sjenila koja traje cijeli dan. Više nećete morati popravljati svoje sjenilo tijekom dana, obogaćen voskom i mineralnim puderima, stvara zaštitni sloj koji omogućava trajanje sjenila, bez napora i prekomjernog blijeđenja. 

 3. Sadržaj 7ml

  Vodootporna maskara za ekstravagandni efekt uvijanja, produživanja,  dramatičnog volumena, u ekstremnim uvjetima. Specifično dizajnirana četkica izrađena je od čak 580 tynex vlakana i 16 spirala koje odvajaju svaku trepavicu te tako omogućavaju  ultraprecizno i jednostavno nanošenje. Štožasti oblik aplikatora omogućava obilnije nanošenje već od prvog sloja, dok je užim dijelom lako doseći i najkraće trepavice.
  Visoka koncentracija mineralnih pigmenata željeznog oksida trepavicama osigurava ultra-crni finish, za originalni Smoky look.
  Zahvaljujući filmogenom polimeru sintetičke termoplastične smole, Aqua Smoky Extzravagant maskara otporna je na vodu, znoj i toplinu.

 4. Maskara za intenzivni Smoky efekt
  Sadržaj 7ml

  Karakteristike
  Maskara za ekstravagandni efekt uvijanja, produživanja i ekstremnog volumena. Specifično dizajnirana četkica izrađena je od čak 580 tynex vlakana i 16 spirala koje odvajaju svaku trepavicu te tako omogućavaju  ultraprecizno i jednostavno nanošenje. Formula je obogaćena intenzivno crnim pigmentima za originalan smoky lash look. Štožasti oblik aplikatora omogućava obilnije nanošenje već od prvog sloja, dok je užim dijelom lako doseći i najkraće trepavice.

 5. Aqua Brow Kit je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
  Dostupan je u 7 nijansi.
 6. Aqua Brow je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama  pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
  Dostupan je u 7 nijansi.
   

 7. Visoko pigmentirana olovka za obrve koja osigurava dugotrajnost . Njegova tekstura odgovara svim tipovima kože a njegova suhoća osigurava precizno nanošenje. Obrve su čisto, definirano i perfektno nacrtane. Eyebrow Pencil daje karakter i intenzivnost Vašim očima. Savršena je za žene čije su obrve pre svijetle, rijetke i neuredne. 


 8. Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow  otkriva umjetnika u svima.
  Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

 9. Precizni tuš za oči,koji nam omogućava stvaranje mnoštvo kreacija, Definira oči intenzivnom, mat crnom bojom koja traje i do 12 sati.

   

 10. The ultimate intuitive eyeliner! Graphic Liner’s foam tip quickly creates a precise line with just the right amount of product. Thanks to its formula enriched in carbon back, it defines the eyes with a deep black finish that stays put for 12-hours.
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5