0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Eye shadow (Sjenilo)

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow  otkriva umjetnika u svima.
  Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

 2. Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow  otkriva umjetnika u svima.
  Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

 3. Artist Shadow No.3 Rebellious Flowers | Limited Edition
  Paleta sjenila za oči 

  Sadržaj: 9x1,5 g

  Limitirana paleta inspirirana proljećem, sastoji se od 9 izvrsno usklađenih artist sjenila za kreiranje različitih look-ova bez velikog napora. 

 4. Vodonepropusno sjenilo ultra pigmentirane boje.

 5. Sadržaj 7g

  Aqua Black je visoko pigmentirano, vodootporno sjenilo u kremi koje pomaže stvoriti najintenzivniji i dugotrajan smokey eyes.

 6. Metalic powder je 100% prirodni mineralni puder u prahu sa izvornim metalik česticama. Njegova mekana i svilenkasta tekstura dolazi u četiri čista tona, ekstremnog sjaja. Formuliran sa brončanim puderom presvučen silikatom, stvara dodatni sjaj. 

 7. Star Powder diamond kolekcija dolazi u četiri prekrasne pastelne nijanse sa presijavajućim efektom.  Zahvaljujući visoko koncentriranim  pearl pigmentima, pruža neposredan intenzitet boje sa sedefastim odsjajem. Koristite ga  pojedinačno ili u kombinaciji s više nijansi, nanosi se na sjenilo ili pomiješan sa bilo kojom drugom teksturom, kako bi ste istaknuli željene crte lica. 

 8. Diamond powder kombinira oba sedefasta efekta od Star Powdera i sjaj Glitera. Rezultat je rafiniran i nježan, a istovremeno zapanjujuće sjajan. Ovaj ultra fini prah savršen je za senzualne „wett look“ efekte šminkanja. Dostupan je u 10 nijansi, odaberite i kreirajte vlastiti look.

   

   

 9. Star Powder je svilenkasti prah koji „hvata“ svjetlost, koži daje intenzivan i neusporediv sjaj. Svojom izuzetno dobrom i gustom teksturom olakšava primjenu, potrebna je minimalna količina za vidljive rezultate.

  Dostupan je u 30 nijansi, odaberite i kreirajte vlastiti look.

 10. Aqua Cream je visoko pigmentirana, dugotrajna i što je najbitnije vodootporna krema u boji.  Sadrži visoko koncentrirane pearl pigmente( osim u crnoj matt boji), pruža neposredan intenzitet boje sa sedefastim odsjajem. Njegova dugotrajna formula neće se smežurati ili razmazati ni pod najekstremnijim uvjetima. Dostupan je u skoro 30 nijansi, dok su 22 višenamjenske, koje možemo primjeniti na usnama, obrazima i očima.
   
   
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2