0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Eye shadow (Sjenilo)

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. Artist Face Color

  sadržaj: 5 g
  Od sada u 3 brza koraka među kojima možete odabrati highligter, konture i rumenilo moći će te kreirati svoj omiljeni look koji odgovara svim podtonovima kože.

 2. ARTIST COLOR SHADOW

  Sadržaj: 2,5 g

  124 intezivne nijanse, 5 savršeno stapajučih finisha, trajnost 12h. Izaberi svoje omiljene ARTIST COLOR SHADOW nijanse za kreiranje omiljenog color mix-a.

 3. Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow  otkriva umjetnika u svima.
  Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

 4. Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow  otkriva umjetnika u svima.
  Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

 5. Artist Shadow No.3 Rebellious Flowers | Limited Edition
  Paleta sjenila za oči 

  Sadržaj: 9x1,5 g

  Limitirana paleta inspirirana proljećem, sastoji se od 9 izvrsno usklađenih artist sjenila za kreiranje različitih look-ova bez velikog napora. 

 6. Vodonepropusno sjenilo ultra pigmentirane boje.

 7. Sadržaj 7g

  Aqua Black je visoko pigmentirano, vodootporno sjenilo u kremi koje pomaže stvoriti najintenzivniji i dugotrajan smokey eyes.

 8. Metalic powder je 100% prirodni mineralni puder u prahu sa izvornim metalik česticama. Njegova mekana i svilenkasta tekstura dolazi u četiri čista tona, ekstremnog sjaja. Formuliran sa brončanim puderom presvučen silikatom, stvara dodatni sjaj. 

 9. Star Powder diamond kolekcija dolazi u četiri prekrasne pastelne nijanse sa presijavajućim efektom.  Zahvaljujući visoko koncentriranim  pearl pigmentima, pruža neposredan intenzitet boje sa sedefastim odsjajem. Koristite ga  pojedinačno ili u kombinaciji s više nijansi, nanosi se na sjenilo ili pomiješan sa bilo kojom drugom teksturom, kako bi ste istaknuli željene crte lica. 

 10. Diamond powder kombinira oba sedefasta efekta od Star Powdera i sjaj Glitera. Rezultat je rafiniran i nježan, a istovremeno zapanjujuće sjajan. Ovaj ultra fini prah savršen je za senzualne „wett look“ efekte šminkanja. Dostupan je u 10 nijansi, odaberite i kreirajte vlastiti look.

   

   

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2