0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Eye shadow (Sjenilo)

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. Artist Face Color

  sadržaj: 5 g
  Od sada u 3 brza koraka među kojima možete odabrati highligter, konture i rumenilo moći će te kreirati svoj omiljeni look koji odgovara svim podtonovima kože.

 2. ARTIST COLOR SHADOW

  Sadržaj: 2,5 g

  124 intezivne nijanse, 5 savršeno stapajučih finisha, trajnost 12h. Izaberi svoje omiljene ARTIST COLOR SHADOW nijanse za kreiranje omiljenog color mix-a.

 3. Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow  otkriva umjetnika u svima.
  Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

 4. Izuzetno intenzivna Artist Shadow sjenila, kreirana su između ostalog, za potrebe blendiga. Zahvaljujući visokoj pigmentiranosti i pokrivnosti, potrebno je puno manja količina sjenila u odnosu na slične proizvode. Dostupan je u preko 210 nijansi i u 5 različitih efekata: matt, svilenkast, sedefast, metalik i dijamantni. Sve je napravljeno po mjeri, Artist Shadow  otkriva umjetnika u svima.
  Odaberite nijanse i kreirajte vlastiti look. 

 5. Artist Shadow No.3 Rebellious Flowers | Limited Edition
  Paleta sjenila za oči 

  Sadržaj: 9x1,5 g

  Limitirana paleta inspirirana proljećem, sastoji se od 9 izvrsno usklađenih artist sjenila za kreiranje različitih look-ova bez velikog napora. 

 6. Artist Shadow No.4 Deep Contrast Fall 2016 | Limited Edition
  Paleta sjenila za oči 

  Sadržaj: 9x1,5 g

  Kako bi proslavili dolazak jeseni, MAKE UP FOREVER se fokusirao na intenzivnim bojama, s novom kolekcijom koja slavi suptilnu igru svijetla i sjene. DEEP CONTRAST paleta, prva je u liniji s kompletnim matt sjenilima, osigurava različite look-ove od natural do visoke ekstravagancije. Zbog pomno odabranih best sell nijansi, prati sve make up trendove tokom cijele godine. All Year Wear

 7. Vodonepropusno sjenilo ultra pigmentirane boje.

 8. Sadržaj 7g

  Aqua Black je visoko pigmentirano, vodootporno sjenilo u kremi koje pomaže stvoriti najintenzivniji i dugotrajan smokey eyes.

 9. Metalic powder je 100% prirodni mineralni puder u prahu sa izvornim metalik česticama. Njegova mekana i svilenkasta tekstura dolazi u četiri čista tona, ekstremnog sjaja. Formuliran sa brončanim puderom presvučen silikatom, stvara dodatni sjaj. 

 10. Star Powder diamond kolekcija dolazi u četiri prekrasne pastelne nijanse sa presijavajućim efektom.  Zahvaljujući visoko koncentriranim  pearl pigmentima, pruža neposredan intenzitet boje sa sedefastim odsjajem. Koristite ga  pojedinačno ili u kombinaciji s više nijansi, nanosi se na sjenilo ili pomiješan sa bilo kojom drugom teksturom, kako bi ste istaknuli željene crte lica. 

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2