0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Neseseri i torbe

Postavi padajućim redosljedom

 1. PRO TROLLEY BAG 

  Nova kompaktna i praktična torba:

  - Teleskopski sustav i maleni kotačići, omogućuju jednostavnije putovanje i kretanje

  - Vrlo lagana i vodootporna

   

  Dimenzije  535mm x 355mm x 280mm 

 2. Kvalitetna i čvrsta torba, dizajnirana za pohranu i organizaciju make up proizvoda za osobnu ili profesionalnu upotrebu. 

 3. PROFESSIONAL BAG

  Profesionalna torba za čuvanje i organizaciju make up-a

  Dimenzije 400mm x 280mm | Težina 1270g

  Fleksibilna torba, s višestrukim zatvaračima, pretincima i mrežastim odjeljenjima za bolju organizaciju i pohranu vašeg make up seta.

 4. Proizvod je namijenjen profesionalnoj uporabi.
 5. Dizajniran u suradnji sa make up stručnjacima, novi make up pojas posebno je stvoren kako bih se uhvatio "u koštac" sa svim situacijama poput photo shootinga, snimanja, modnih revija i sl. Lagana, kompaktna i elegantna, pruža potpuno optimalan kapacitet prostora za pohranu potrebnih proizvoda. 

 6. Praktična i redizajnirana make up torbica za još veću funkcionalnost. Zahvaljujući svojom veličinom omogućava nam pohranu i zaštitu svih vrsta olovaka i kistova te ih čini lako dostupnima. 

 7. Crna torbica za make up olovke i kistove za jednostavno razvrstavanje. Načinjena od providnog i mrežastog materijala koja omogućava bolju vidljivost sadržaja.

 8. Crna torbica za make up olovke i kistove za jednostavno razvrstavanje. Načinjena od providnog i mrežastog materijala koja omogućava bolju vidljivost sadržaja.

Postavi padajućim redosljedom