0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Boje i razvijači

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Razvijač za boju Explendour.
 2. Sadržaj: 100 ml

  Miješanje: 50 ml boje + 50 ml pripadajućeg Kiomà kremastog razvijača

  Asortiman nijansi: 64 nijanse | 1 neutral | 4 korektora 

  Zemlja porijekla: Italija

 3. Sadržaj: 100 ml
  Miješanje: 50 ml boje + 75 ml pripadajućeg Kiomà kremastog razvijača
  Asortiman nijansi: 22 nijanse
  Zemlja porijekla: Italija
   
  Napomena: Uz kupovinu min. 15 boja Kiomà možete tražiti besplatan primjerak Kiomà nijansera za Vaš salon.
 4. Academy Volhair boja za kosu;

  - Pokriva i do 100% sijede vlasi

  - Daje punoću, sjaj i postojanost boje tjednima

   
 5. Volhair Academy boja za kosu - Korektor (Intenzifikator boje)

  Specijalna boja za intenzifikaciju i korekciju tona boje. Ovaj KOREKTOR stavlja se u osnovnu boju u određenoj količini, koja ovisi o rezultatu koji želite postići. 

 6. Pokriva i do 100% sijede vlasi. Uz dodatak 5ml Velù silikona u smjesu boje, kosa će nakon bojenja biti mekana, sjajna i podatna, s naglašenim refleksom i dubinom boje.

 7. L'Oréal Professionnel Inoa je boja za kosu bez amonijaka. Svojom ODS tehnologijom koja optimalno poštuje kosu, pruža joj postojanost i sjaj, te prekriva do 100% sijede kose. ODS (Oil Delivery System) tehnologija je sustav na bazi ulja koji maksimizira učinkovitost bojanja i na taj način pomaže u očuvanju prirodnog zaštitnog sloja kose. Široka paleta nijansi omogućit će svakoj ženi da pronađe svoju Inoa boju.

 8. L'Oréal Professionnel Inoa je boja za kosu bez amonijaka. Svojom ODS tehnologijom koja optimalno poštuje kosu, pruža joj postojanost i sjaj, te prekriva do 100% sijede kose. ODS (Oil Delivery System) tehnologija je sustav na bazi ulja koji maksimizira učinkovitost bojanja i na taj način pomaže u očuvanju prirodnog zaštitnog sloja kose. Široka paleta nijansi omogućit će svakoj ženi da pronađe svoju Inoa boju.

 9. L'Oréal Professionnel Inoa je boja za kosu bez amonijaka. Svojom ODS tehnologijom koja optimalno poštuje kosu, pruža joj postojanost i sjaj, te prekriva do 100% sijede kose. ODS (Oil Delivery System) tehnologija je sustav na bazi ulja koji maksimizira učinkovitost bojanja i na taj način pomaže u očuvanju prirodnog zaštitnog sloja kose. Široka paleta nijansi omogućit će svakoj ženi da pronađe svoju Inoa boju.

 10. L'Oréal Professionnel Inoa je boja za kosu bez amonijaka. Svojom ODS tehnologijom koja optimalno poštuje kosu, pruža joj postojanost i sjaj, te prekriva do 100% sijede kose. ODS (Oil Delivery System) tehnologija je sustav na bazi ulja koji maksimizira učinkovitost bojanja i na taj način pomaže u očuvanju prirodnog zaštitnog sloja kose. Široka paleta nijansi omogućit će svakoj ženi da pronađe svoju Inoa boju.

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5