0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

COLD HAIR / PRO ONLY

Profesionalne ekstenzije za kosu koje se postavljaju samo jednim pritiskom kliješta na spoj ekstenzija, bez oštećenja kose prilikom skidanja. Mislili ste da je nemoguće? Cold hair profesionalne ekstenzije za kosu su revolucionarno otkriće u svijetu frizera. Nakon što ih jednom postavite više nećete poželjeti ni jedne druge. Osim što u ponudi imamo profesionalne ekstenzije za kosu, tu su i cold hair pro only proizvodi za kosu koji će pružiti ekstenzijama svu potrebnu njegu. Sve što vam je potrebno uz cold hair ekstenzije su cold hair profesionalni proizvodi za kosu koji će produžiti njihov vijek trajanja. Pronađite sve potrebno za postavljanje i njegu ekstenzija na našem web shopu.
Postavi padajućim redosljedom

 1. Coldhair Početnički set

  Coldhair ekstenzije su revolucionarno otkriće uz koje više nikada nećete poželjeti niti jedne druge ekstenzije.

  Hladne ekstenzije koje se postavljaju samo jednim pristiskom kliješta na spoj ekstenzija koji se sastoji od dva dijela, a skida se s uljnim preparatom u jednom potezu, nakon kojeg vaša kosa neće biti vidno oštećena kao što to inače biva.

 2. Nijanser za ekstenzije Coldhair

  Broj nijansi prikazanih na nijanseru: 63

 3. COLDHAIR | BIO3 Obnavljajući MIX Sprej za raščešljavanje i sjaj

  Sadržaj: 250 ml

  Regenerativni balzam za dugu kosu , raspetljava kosu i daruje joj neodoljivi sjaj, te izvanrednu ultra finu i laganu teksturu.

 4. COLDHAIR | BIO5 Energy mix Antistatički Sprej za svilenkast izgled

  Sadržaj: 250 ml

  Intezivni koncentrat sa sjajnim i antistatičkim elementima, olakšava raščešljavanje, oblikuje frizuru bez otežavanja kose pružajući joj prirodan izgled i sjaj.

 5. COLDHAIR | BIO6 Njegujući šampon - Hidratantni tretman za sjaj kose

  Sadržaj: 200 ml

  Obogaćen lipidnim ekstraktom dobivenim iz soje bogate fitosterolima, fosfolipidima i slobodnim masnim kiselinama, restrukturira i štiti keratinsku strukturu kose.

 6. BIO7 Profesionalna obnavljajuća maska - Tretman za obnovu kose

  Sadržaj: 200 ml

  - Obnavlja strukturu duge kose ojačavajući keratinsku strukturu vlasi, regenerira joj površinu podajući sjaj i mekoću. 

Postavi padajućim redosljedom