0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Make Up kistovi

Kako bi pravilno nanijeli šminku na lice trebaju vam kistovi za make up. Kvalitetni kistovi za make up uz koje nanošenje šminke izgleda tako jednostavno glavni su alat vizažista. U našoj ponudi pronađite set kistova za make up koji će vam olakšati nanošenje i omogućiti vam da se kreativno izrazite. Osim seta na našem web shopu pronađite i idealne pojedinačne kistove.
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Tip vlakna: Kombinirano | Ravan i Valovit     
  Preporuke: Za kremaste i praškaste teksture

  Kratki kist s ekstra gustim čekinjama preporuča se za nanošenje sjenila na gornji kapak.

   

 2. Tip vlakna: Ravan
  Preporuke: Za kremaste i tekuće podloge

  Kabuki kist (kratki i bez drške), kompaktan, suženo oblikovanim čekinjama, koje na vrhu tvore koncentriranu točku.

 3. Sadržaj 50ml

  Bezalkoholna higijenska otopina za čišćenje kistova izrađenih od prirodnih i sintetičkih vlakana. Brzo, jednostavno i temeljito uklanja, sve praškaste, tekuće, kremaste, vodootporne i visoko pigmentirane teksture te obojanost vlakana kistova. 
  Instant Brush Cleaner kistove čisti nanačin da se tekućina ne veže na vlakna kista, već na nečistoću, stoga odmah nakon čišćenja, kistovi su potpuno suhi te spremni za ponovnu uporabu. 

 4. Tip vlakna: Ravan (četka) 

  Dvostruki kist za definiranje obrva i trepavica. Sastoji se od spiralnog kista za raščešljavanje trepavica i oblikovanje obrva, te od kista čvrstih, kratkih čekinja rezanih u koso, za oblikovanje luka obrve te njihovo ispunjavanje.  

 5. Tip vlakna: Kombinirano (ravan/valovit)
  Preporuke: Za kompaktne i bronzere u prahu
  Kist za nanošenje bronzera, zahvaljujući vitkim i izduženim čekinjama, te svojim suženim oblikom pri vrhu, omogućava ravnomjerno nanošenje rumenila i dodatno isticanje kontura. 
   
 6. Tip vlakna: Flat / Ravan
  Preporuke: Za kremaste ili tekuće podloge, te kompakte i pudere u prahu

  Klasični plosnati oblik kista, s ne tako gustim ali širokim čekinjama, koristan za tekuće proizvode. Ovo je klasični kist za tekući puder, za make-up entuzijaste.

 7. Tip vlakna: Flat / Ravan
  Preporuke: Za kremaste ili tekuće podloge, te kompakte i pudere u prahu

  Klasični plosnati oblik kista, s ne tako gustim ali širokim čekinjama, koristan za tekuće proizvode. Ovo je klasični kist za tekući puder, za make-up entuzijaste.

 8. Tip vlakna: Ravan
  Preporuke: Za kremaste i tekuće teksture.
   
  Vrlo precizan plosnati kist i koso rezanim čekinjama, omogućava nam vrlo precizne linije. Također služi za ispravljanje make up pogrešaka i precizno nanošenje korektora. 
   
 9. Tip vlakna: Ravan Preporuke: Za kompaktne i praškaste teksture Mali, lepezasti kist inspiriran Bliskim Istokom, najčešće se koristi kako bi uklonili višak proizvoda na području ispod oka. Njegov oblik omogućava i umjetnička stvaranja, kao akvarel tehnika ili kružni oblici.
 10. Tip vlakna: Valovito  
  Preporuke: Za kompaktne i praškaste teksture

  Kist srednje veličine, s gustim čekinjama, zaobljenog oblika koji se sužava pri vrhu, daje preciznost za sofisticirani make up koji graniči s umjetničkim. 

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5