0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Losioni, ulja i emulzije

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. ShugarBody Powder je visokokvalitetni hipo-alergeni puder koji zahvaljujući svojoj čistoći i rafiniranosti omogućava izvlačenje i najsitnijih dlačica. Ovaj proizvod ne sadrži parfeme, bojila, agresivne kemikalije i ulja.

 2. Ulje za Aromaterapiju 500 ml

 3. Način upotrebe: Dostatnu količinu proizvoda izliti na dlan ili izravno na depilirano područje. Nježno masirati kako bi se uklonio ostatak voska i hidratizirala koža. Hidratacija kože će spriječiti iritaciju i crvenilo koje može nastati korištenjem toplog voska. Nakon masaže, proizvod se može isprati vodom i posušiti ručnikom ili jednostavno ostaviti nanesen za efekt sjajne i svježe kože. 

 4. Način upotrebe: Dostatnu količinu proizvoda izliti na dlan ili izravno na depilirano područje. Nježno masirati kako bi se uklonio ostatak voska i hidratizirala koža. Hidratacija kože će spriječiti iritaciju i crvenilo koje može nastati korištenjem toplog voska. Nakon masaže, proizvod se može isprati vodom i posušiti ručnikom ili jednostavno ostaviti nanesen za efekt sjajne i svježe kože. 

 5. Način upotrebe: Dostatnu količinu proizvoda izliti na dlan ili izravno na depilirano područje. Nježno masirati kako bi se uklonio ostatak voska i hidratizirala koža. Hidratacija kože će spriječiti iritaciju i crvenilo koje može nastati korištenjem toplog voska. Nakon masaže, proizvod se može isprati vodom i posušiti ručnikom ili jednostavno ostaviti nanesen za efekt sjajne i svježe kože.

 6. Idealno za smirivanje kože poslije tretmana depilacije zahvaljujući visoko vrijednom hipoalergenom sustavu. Ublažit će crvenilo, smanjiti iritaciju i izvrsno hidratizirati depilirano područje.

 7. Lionse ulja za masažu sastavljena su od mješavine mineralnih ulja vrhunske kvalitete i čistoće. Ulje na bazi ekstrakta kamilice će u potpunosti zadovoljiti zahtjev za opuštajućim i olakšavajućim terapeutskim osjećajem tokom masaže zahvaljujući svježoj, ugodnoj aromi kamilice. 

 8. Mješavina ulja posebno prikladnih, zbog svojih sposobnosti rastopivosti, za otklanjanje eventualnih ostataka voska na depiliranim dijelovima kože. Proizvod nije pretjerano mastan, ali bez problema čisti bilo koji dio tijela, te je nakon njegove uporabe kože mekana i osvježena.

 9. Ova emulzija je obogaćena uljima koji otklanjaju eventualne ostatke voska na depiliranim zonama kože. Nježno čisti kožu bez neugodnog osjećaja zatezanja, a ujedno je i potpuno hidratizira.

 10. Njegujuće mlijeko na bazi zelenog čaja djeluje protuupalno i anti oksidativno održavajući optimalnu razinu vlage i pH kože.

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2