0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Losioni, ulja i emulzije

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. -50% Emulzija poslije depilaije Velu 1 l

  Emulzija poslije depilacije.

 2. Ulje poslije depilacije od Badema.

 3. Ulje poslije depilacije od Argana.

 4. Ulje poslije depilacije od Badema.

 5. Ulje poslije depilacije od Nevena i kamilice.

 6. ShugarBody Powder je visokokvalitetni hipo-alergeni puder koji zahvaljujući svojoj čistoći i rafiniranosti omogućava izvlačenje i najsitnijih dlačica. Ovaj proizvod ne sadrži parfeme, bojila, agresivne kemikalije i ulja.

 7. Ulje poslije depilacije od Argana.

 8. Ulje za Aromaterapiju 500 ml

 9. Način upotrebe: Dostatnu količinu proizvoda izliti na dlan ili izravno na depilirano područje. Nježno masirati kako bi se uklonio ostatak voska i hidratizirala koža. Hidratacija kože će spriječiti iritaciju i crvenilo koje može nastati korištenjem toplog voska. Nakon masaže, proizvod se može isprati vodom i posušiti ručnikom ili jednostavno ostaviti nanesen za efekt sjajne i svježe kože. 

 10. Način upotrebe: Dostatnu količinu proizvoda izliti na dlan ili izravno na depilirano područje. Nježno masirati kako bi se uklonio ostatak voska i hidratizirala koža. Hidratacija kože će spriječiti iritaciju i crvenilo koje može nastati korištenjem toplog voska. Nakon masaže, proizvod se može isprati vodom i posušiti ručnikom ili jednostavno ostaviti nanesen za efekt sjajne i svježe kože. 

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2