Artist Plexi Gloss | Sjajilo za usne

by Make Up For Ever

Sada usne mogu imati sve! Šokantni sjaj, žarke boje i dugotrajnu moć trajanja. Ova inovativna formula i ekskluzivni aplikator usnama daje visok sjaj i intenzivnu prekrivenost. Možete birati između 35 sjajnih boja, od nježne i suptilne, do žarke i odvažne. 
Sadržaj: 7 ml

 

Od 181,00 kn
Dostupno
SKU
MUFE 26/

Sada usne mogu imati sve!
Šokantni sjaj, žarke boje i dugotrajnu moć trajanja. Ova inovativna formula i ekskluzivni aplikator usnama daje visok sjaj i intenzivnu prekrivenost. Lip Laquer pruža u isto vrijeme nevjerojatnu kombinaciju super sjaja i živih boja. Reflektira bisernim sjajem i savršeno prekriva čak u jednom laganom potezu te traje satima. Možete birati između 35 sjajnih boja, od nježne i suptilne, do žarke i odvažne.
Način upotrebe:
Naš ekskluzivni Super Flex Applicator omogućava preciznost, ugodnost i petosatno trajanje u jednom jednostavnom nanošenju. Jedinstveno oblikovan aplikator sadrži mali „sjajni rezervoar“ koji služi da nanesete dovoljnu količinu proizvoda. Za bolje rezultate prekrivanja, započnite od centra donje usne prema kraju s jedne strane i prema kraju s druge strane. Isto ponovite i s gornjom usnom.

Besplatna dostava
iznad 500kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Artist Plexi Gloss | Sjajilo za usne