BTXCURE AMPULA ZA KOSU 15 ML | MASHAREL

by Masharel

Sadržaj: 15 ml / 1 ampula

Inovativan i nevjerojatan tretman za trenutni lifting efekt, sjaj i mekoću koji rezultate daje već od prve primjene. BTXCURE prirodni koncentrat kolagena i keratina ima snažan i ciljani učinak na porozne dijelove kose, hidrataciju i nadopunjavajući sva oštećenja već od prve uporabe.

9,30 €
Dostupno
SKU
4649

BTXCURE AMPULA ZA KOSU

Sadržaj: 15 ml / 1 ampula

Inovativan i nevjerojatan tretman za trenutni lifting efekt, sjaj i mekoću koji rezultate daje već od prve primjene. Godine četkanja, bojanja, stylinga, peglanja i svakodnevnog sušenja mogu ostaviti danak na vašoj kosi. Starenjem, vlasište oskudijeva u proizvodnji keratina, koji je osnovni protein neophodan za zdravlje vlasišta. Nakon godina izlaganja kose na suncu, bez ikakve zaštite, uza svakodnevno tretiranje, kosa gubi integritet pa svaki dodatni tretman ostavlja oštećenja strukture vlasi. BTXCURE prirodni koncentrat kolagena i keratina ima snažan i ciljani učinak na porozne dijelove kose, hidrataciju i nadopunjavajući sva oštećenja već od prve uporabe.
BTXcure je izvrstan za svaki tip kose: kovrčava, ravna, debela, tanka, sijeda, blond, ali i svaka druga vrsta koja vam može pasti na pamet!

NAČIN UPOTREBE

Pripremanje proizvoda:
Miješanje jednog dijela ampule s dva dijela vode - po principu 1:2
Sadržaj ampule izlijte u čistu plastičnu posudu za bojanje kose. U posudu dodajte još 2×15 ml mlake vode. Kao mjeru možete koristiti posudicu od potrošene ampule. Sadržaj plastične posude miješajte do postizanja kremaste teksture, a kada je smjesa homogena i dovoljno čvrsta, uzmite čisti kist za bojanje kose te započnite nanošenje. Smjesa se nanosi poput boje, kistom, na šamponom opranu vlažnu kosu, koju ste prethodno dobro isprali i posušili ručnikom. Kada je tretman nanesen na cijelu kosu, od korijena do vrhova, toplom frotirnom kapom obuhvatite vlasište te pustite da tretman odstoji do 5 minuta. Ako se frotirna kapa ohladi, zamijenite je novom toplom kapom. Tretman temeljito isperite toplom vodom, nježno raščešljavajući češljem uskih zubaca. Kosu prosušite pamučnim ručnikom te nastavite sa sušenjem i oblikovanjem frizure.

Rezultati korištenja: Izuzetna njega, obnova i anti-aging efekt. Rezultati vidljivi već od prve primjene. Uz preporučenu frekvenciju upotrebe, kosa će postići fleksibilnost, zdrav sjaj i glatkoću kakvu ste uvijek željeli.

*ZA PROFESIONALNU SALONSKU UPOTREBU.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!