NOUNOU REGENERATOR ZA SUHU I OŠTEĆENU KOSU 250 ML | DAVINES

by Davines

DAVINES ESSENTIAL - NOUNOU REGENERATOR
Sadržaj: 250 ml
Regenerator koji njeguje, omekšava i popunjava vlas.Kosa je obnovljena i svileno mekana.

20,40 €
Dostupno
SKU
2975

DAVINES ESSENTIAL - NOUNOU REGENERATOR
Sadržaj: 250 ml

Regenerator koji njeguje, omekšava i popunjava vlas. Kosa je obnovljena i svileno mekana.

Način upotrebe: Nanijeti na ručnikom prosušenu kosu, nakon pranjaNOUNOU šamponom. Djelovanje 2-5 minuta, pročešljati, isprati. Stilizirati po želji.
*Za intenzivnije rezultate dubinske njege kod jako oštećene kose, preporučuje se dodatna njega NOUNOU/maskom koja djeluje snažno i pouzdano.
Za suhu kosu i kosu oštećenu uslijed čestog i invazivnog kemijskog tretiranja poput tretmana pramenova, izbjeljivanja, minivala ili kemijskog ravnanja kose.
Zahvaljujući ekstraktu rajčice Torre Guaceto Fiaschetto – Slow Food Presidium, ova posebna vrsta rajčice, koja je iznimno bogata je ugljikohidratima i proteinima, dubinski hrani kosu vraćajući joj integritet i snagu. Osim izvanrednih nutritivnih svojstava, pruža i snažno anti-oksidativno djelovanje za koje je odgovoran aktivni dodatak - vitmina C. Kod proizvodnje, Davines koristi ekstrakt pulpe rajčice (srce rajčice) koji ima izvanredna tonizirajuća i hranjiva svojstva.
Ova sočna i slatka rajčica sastavni je dio gastronomske tradicije Mediterana te se može svrstati među osnovne namirnice svih obitelji, kako na selu, tako i u gradovima. Njezina uporaba česta je i zimi kada se od nje priprema sok od rajčice. Ipak, unatoč izuzetnom povijesnom značaju, specifična Fiaschetto rajčica došla je u fazu izumiranja. Naime, njezino uzgajanje je postajalo preskupo i urod je bio premali u odnosu na hibridno uzgojene rajčice za proizvodnju koncentrata.
Zahvaljujući Davinesovom istraživanju privatnih poljoprivrednih polja u području Torre Guaceto, Fiaschetto izdanak rajčice je ponovno pronađen te je uspješno nastavljan njezin uzgoj, na tradicionalan način.
Za profesionalnu salonsku upotrebu.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 8004608253389
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.