Ekstenzije na ljepilo 50/55 cm - Adhexive

by SOCAP

Socap® ekstenzije na biološko ljepilo - NOVO!
Kakvoća kose umetka: 100% Natural Remy's kosa
Sadržaj paketa: 6 kom. umetaka koji postavljanjem tvore 3 niza
Širina 1 niza umetaka: 4 cm Širina 3 niza umetaka (cijeli paket): 12 cm
Dužina umetka: 50-55 cm
Sistem umetanja: Lijepljenje biološkim ljepilom - 6 umetaka (3 niza)
Održavanje: Proizvodima za njegu ekstenzija i hranjivim maskama
Sistem skidanja: Solucijom za skidanje ekstenzija (Artikl. 919)
Preporuka: Za jednu glavu potrebno je min. 4-6 paketa ekstenzija na ljepilo. Količina umetaka ovisi o gustoći, teksturi i dužini Vaše prirodne kose.

Nedostupno
Samo je %1 ostao
SKU
4748

Adhexive je umetak od prirodne kose remy kose proizvođača Socap®

Postavljanjem 1 paketa ovih umetaka na biološko ljepilo dobivate tek 12 cm produžene širine, dok je za popunjavanje cijele glave najčešće potrebno i do 6 ovakvih paketa. Ekstenzije na biološko ljepilo zahtijevaju stručno znanje za postavljanje, iako je sam proces aplikacije izuzetno jednostavan i brz. Umetak se postavlja jednostavno u tek nekoliko minuta, a namijenjen je za nošenje u trajanju od 1-2 mjeseca, nakon čega se skida, odstranjuje ljepilo te lijepi novo ljepilo za novi ciklus nošenja. Uz pravilno održavanje preparatima za njegu ekstenzija Adhexive ekstenzije od prirodne kose mogu potrajati i duplo duže od prosječnih ekstenzija, sve što je potrebno jest mijenjati biološko ljepilo redovito - jednom u 2 mjeseca. Biološko ljepilo ne šteti kosi s obzirom na to da je izrađeno od biorazgradivih, neškodljivih smola. Za zamjenu ljepila potrebno se koristiti originalnim ljepilom proizvođača upravo iz sanitetskih tvari i kako biste zaštitili vlastitu kosu od agresivnih ljepila nepoznatog porijekla i kakvoće.

SO.CAP. ORIGINAL ekstenzije su izrađene od 100% prirodne Natural Remy kose porijeklom iz Indije i sjeverne Europe. Distribuiraju se u preko 30 zemalja svijeta, a svoju popularnost tijekom godina su stekle zahvaljujući izuzetno bogatoj paleti prirodnih nijansi, glatkoći i dugotrajnosti. SO.CAP. ORIGINAL ekstenzije su izbor najprestižnijih salona u svijetu. Ekskluzivni distributer za istočnu Europu garantira isključivo da su SoCap Original ekstenzije izrađene od 100% prirodne, ljudske Natural Remy's kose. Temeljem gornjih navoda So.Cap Original d.o.o. ograđuje se od svih minimalnih nijansnih odstupanja, prisutnosti sijedih dlaka kao i same kvalitete ugradnje i održavanja ekstenzija. Molimo da prilikom kupovine obratite pažnju, ako ste nezadovoljni kakvoćom ekstenzija preporučujemo da ih ne postavljate već da kontaktirate prodavatelja u svrhu zamjene. *Ekstenzije su dostupne u preko 30 prirodnih nijansi upravo kako bi svojim klijentima pružile mogućnost bogatog odabira boje. Svi eventualni tretmani preljevima, bojama za kosu i/ili drugim kemijskim postupcima mogu oštetiti ekstenzije, stoga sva takva tretiranja radite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 8025636019242
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!