0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Anticelulitni program

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2

 1. Ova krema je kreirana kao „pomoćnik“ u estetskim tretmanima odstranjivanja celulita, i to prvenstveno zahvaljujući savršenoj ravnoteži prirodnih sastojaka.

 2. Namijenjena je kozmetičkim tretmanima redukcije masnih naslaga sa tijela. Učinkovita je uz redovitu i pravilnu primjenu.

 3. Namijenjena je kozmetičkim tretmanima redukcije masnih naslaga sa tijela. Učinkovita je uz redovitu i pravilnu primjenu.

 4. Zahvaljujući visokoj koncentraciji algi koje su glavne djelatne tvari ovog blata koža već nakon nekoliko tretmana ponovno dobiva tonus i elastičnost. Uz pravilnu i učestalu primjenu rezultat ovim tretmanom neće izostati pa ni kad se radi o tvrdokornom celulitu.

 5. Zahvaljujući visokoj koncentraciji algi koje su glavne djelatne tvari ovog blata koža već nakon nekoliko tretmana ponovno dobiva tonus i elastičnost. 

 6. Ulje namijenjeno anticelulitnim masažama.

 7. Gel za mršavljenje bogat biljnim sastojcima, potaći će cirkulaciju te na taj način pospješiti izmjenu tvari u organizmu.
 8. Gel za mršavljenje bogat biljnim sastojcima, potaći će cirkulaciju te na taj način pospješiti izmjenu tvari u organizmu. Osim što je izvrstan za uklanjanje celulita, djeluje na sam obujam masnog tkiva, reducirajući ga.

 9. Gumeni bomboni s kolagenom.

  Sadržaj: 20 gr 

  Tehnologija: Kolagen+Hijaluronska kiselina+Vitamin E

  Rezultat: Hidratacija / Poboljšan tonus kože / Dodatak prehrani / Antioksidativno djelovanje

 10. Ovo ulje za masažu koristi se prilikom kozmetičkih tretmana odstranjivanja celulita, te je ono mješavina ulja prirodnog podrijetla, čiji su biljni sastojci od primarne važnosti u istim tretmanima. Potrebno ga je umasirati laganim kružnim pokretima.

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2