0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Kreme, serumi i tonici za lice

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 1. Koristi se za sve tipove kože koji imaju problema sa prekomjernim lučenjem sebuuma.
 2. Pogodan tretman u slučaju pojavljivanja iritacija kože prilikom fizičkog napora, stresa, povišene temperature zraka itd…
 3. Dermactive | Esencijalno ulje DEP - Pročišćavanje kože

  Sadržaj: 50 ml

  Mješavina esencijalnih ulja koja pročišćavaju kožu, potiču cirkulaciju i izlučivanje toksina. Lako se upija i preporuča se uz upotrebu dermactive kreme za lice i tijelo. Za kućnu aromaterapiju možemo nakapati nekoliko kapi u toplu kupku.

 4. Dermactive | Esencijalno ulje DEC

  Sadržaj: 50 ml

  Mješavina esencijalih ulja pogodnih za smirenje nadražene i sojetljive kože lice i tijela. Preporuča se uz upotrebu dermactive kreme za lice i tijelo. Za kućnu aromaterapiju možemo nakapati nekoliko kapi u toplu kupku.

 5. Dermactive | Esencijalno ulje TON

  Sadržaj: 50 ml

  Mješavina esencijalnih ulja koja djeluju na tonus i čvrstoću kože. Može se koristiti za lice i za tijelo. Preporuča se uz upotrebu dermactive kreme za lice i tijelo. Može se upotrebljavati i kod pedikure, manikure i u toplim kupkama. 100% čista eterična ulja.

 6. Dermactive | Esencijalno ulje DRN

  Sadržaj: 50 ml

  Mješavina esencijalnih ulja koja olakšavaju izlučivanje tekućine iz tijela. Koristi se za lice i tijelo uz bazna ulja ili kremu.

 7. Dermactive | Esencijalno ulje VAL

  Sadržaj: 50 ml

  Mješavina esencijalnih ulja koja djeluje relaksirajuće i umirujuće. Preporuča se uz upotrebu dermactive kreme za lice i tijelo.

 8. Dermactive | Hijaluron Serum

  Sadržaj: 15 ml

  Serum za njegu lica, bogat prirodnim aktivnim sastojcima koji imaju hidratantni učinak. Specifičan tretman protiv starenja i dehidracije.

 9. Dermactive | Serum Protiv bora

  Sadržaj: 15 ml

  Serum za lice bogat prirodnim aktivnim sastojcima koji djeluju na učvršćivanje kože. Lako je pogodan za sve tipove kože, preporučuje se za tretmane protiv dubokih bora i svih oštećenja nastalih uslijed starenja kože.

 10. Dermactive | EPT Serum Za Energiju i Oksigenizaciju

  Sadržaj: 15 ml

  Serum za njegu lica bogat prirodnim aktivnim sastojcima koji oksigeniziraju i podižu staničnu energiju kože. Omogućuje poseban tretman protiv starenja kože pružajući stanicama energiju za najbolje obavljanje svojih životnih funkcija. Posebno pogodan za sivu i umornu kožu kojoj pruža sjaj i glatkoću.

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5