AUSTRALIAN GOLD | BOTANICAL NATURAL SPRAY SPF 15 177 ML

by Australian gold

Sadržaj: 177 ml

kontinuirani sprej idealan za zaštitu od sunca zbog svoje ne-kemijske, mineralne baze i zbog osjećaja ne-ljepljivosti nakon nanošenja. Ovaj mineralni sprej je hipoalergijski, što ga čini savršenim za sve dobne skupine. Štoviše, sadrži crvene alge koje osiguravaju koži antioksidanse Vitamine A i E, kao i željezo, folnu kiselinu i tri aminokiseline, dok Kakadu Šljiva pomaže u ublažavanju šteta uzrokovanih oštećenjem sunca i slobodnih radikala, pružajući ne samo veliku zaštitu od sunca, već i visokokvalitetnu njegu kože.

170,00 kn
Dostupno
SKU
12935

AUSTRALIAN GOLD | BOTANICAL NATURAL SPRAY SPF15

Sadržaj: 177 ml

Ne samo da je australski Gold's Botanical SPF 15 kontinuirani sprej idealan za zaštitu od sunca zbog svoje ne-kemijske, mineralne baze, nego i zbog osjećaja ne- ljepljivosti nakon nanošenja. Ovaj mineralni sprej je hipoalergijski, što ga čini savršenim za sve dobne skupine. Štoviše, sadrži crvene alge koje osiguravaju koži antioksidanse Vitamine A i E, kao i željezo, folnu kiselinu i tri aminokiseline, dok Kakadu Šljiva pomaže u ublažavanju šteta uzrokovanih oštećenjem sunca i slobodnih radikala, pružajući ne samo veliku zaštitu od sunca, već i visokokvalitetnu njegu kože.

Ovaj prirodni sprej formuliran je s organskim alkoholom za prirodno raskošnu zaštitu od sunca za svakoga tko želi zadržati kožu zdravom i nahranjenom dok je u pokretu.

Australian Gold Botanical: Koristeći prirodne i egzotične sastojke, ova nova linija krema za sunčanje je hipoalergena, bez PABA i parabena, otporna na vodu do 80 minuta, bez sulfata, bez boje, bez glutena i nije testirana na životinjama.
Široka zaštita spektra: štiti kožu od UVA i UVB zraka.
SPF 15
360 neprekidni sprej: Ne-aerosolni spremnik koji omogućuje da proizvod ispušta pod bilo kojim kutom u konstantnoj izmaglici.
Sastavljen od certificiranog organskog alkohola za luksuzno iskustvo kreme za sunčanje.

Ambalaža botaničkog SPF-a tvrtke Australian Gold dizajnirana je za korištenje što manje materijala u kontejneru koji se može reciklirati. Time se smanjuje svaki mogući otpad, što ga čini savršenim za ekološku svijest.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Više informacija
Barcode 054402720059
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:AUSTRALIAN GOLD | BOTANICAL NATURAL SPRAY SPF 15 177 ML