CURVE® CLASSIC CURL TONG | GHD

by ghd

Za klasičan stil i volumen, ghd curve® classic uvijač srednje dužine od 26 mm s ergonomskom polugom i aktiviranom oprugom za stvaranje dosljednih kovrča, čak i na kraćoj kosi.

Glavne značajke:

✓ Ultra-zone™ tehnologija

✓ Poluga s oprugom

✓ Cijev srednje veličine 26 mm

✓ Temperatura od 185ºC za optimalno oblikovanje

1.194,00 HRK
Dostupno
SKU
14913

Za klasičan stil i volumen, ghd Curve® classic uvijač srednje dužine od 26 mm s ergonomskom polugom i aktiviranom oprugom za stvaranje dosljednih kovrča, čak i na kraćoj kosi. Zaštitni hladni vrh pruža vam sigurnost prilikom uvijanja kose, a ugrađeni sigurnosni stalak omogućuje vam sigurno postavljanje tijekom oblikovanja. Uključuje kabel profesionalne duljine koji omogućuje fleksibilno oblikovanje, automatski način mirovanja nakon 30 minuta bez uporabe i univerzalni napon, tako da uvijač možete koristiti bilo gdje u svijetu.

Svaki ghd Curve® uvijač sadrži probojnu ultra-zonsku tehnologiju koja jamči temperaturu uvijanja od 185°C. Zahvaljujući najnovijoj naprednoj tehnologiji koja prepoznaje kosu i prilagođava se kako bi u svakom trenutku osigurala ispravnu temperaturu oblikovanja, pružajući dugotrajne uvojke koji se brzo stvaraju. Pogodno za sve tipove i duljine kose, uključujući kratku kosu.

Prednosti ghd proizvoda !

■ DUGOTRAJNE KOVRČE - Sa srednjom cijevi duljine 26 mm s lakoćom stvaramo dosljedne i dugotrajne kovrče.

■ ULTRA-ZONE™ TEHNOLOGIJA - Jamči dosljednu toplinu duž cijele cijevi tijekom oblikovanja za dosljedne i dugotrajne rezultate.

■ NAGRADE - S više od 300 do sada osvojenih nagrada za ljepotu na svjetskoj razini, ghd se zalagao za inovacije, performanse i dizajn tijekom 20 godina kako biste svakodnevno mogli uživati u Vašoj kosi.

Način korištenja

⤷ Za dugotrajne, klasične kovrče; podijelite kosu na 2 cm širine.

⤷ Otvorite uvijač i ravno omotajte kosu oko njega. Zatvorite da biste pričvrstili kraj kose na mjestu.

⤷ Pričekajte 5-8 sekundi prije otvaranja. Alternativno, za stvaranje luksuznog vala; podijelite kosu kao prije, ali umjesto toga uvijte kosu oko cijevi.

⤷ Držite kosu na mjestu 5-8 sekundi (stezaljka se možda neće potpuno zatvoriti jer je uvijeni dio kose deblji), a zatim otpustite.

Savjet pri korištenju: Upotrijebite sprej za zadržavanje kovrča ghd za pripremu kose prije uvijanja - to će zaštititi kosu od toplinskog oblikovanja i osigurati dugotrajnost kovrča.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 5060569865323
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.