GHD Curve Wand | creative curl figaro

by ghd

Za hollywoodske valove, ghd curve wand creative curl uvijač ima 38 mm – 26 mm ovalnu cijev koja stvara oštre, duboke, sjajne valove i glamurozno kretanje na dužoj kosi.

198,30 €
Dostupno
SKU
15727

ghd curve wand creative curl figaro

Ovaj uvijač idealan je za stvaranje klasičnih, izraženih valova. Ultra-zone tehnologija nježno oblikuje vaše kovrče na 185°C kako bi stvorila trajan, nevjerojatan sjaj. Najnovija napredna tehnologija otkriva i prilagođava debljinu vaše kose kako bi u svakom trenutku osigurala odgovarajuću temperaturu za oblikovanje. S promjerom od 26-38 mm, Curve® Classic Wave Wand stvara definirane i sjajne valovite s glamuroznim pokretom. Pogodno za sve duljine kose.

Uvijač automatski prelazi u stanje mirovanja nakon 30 minuta kada se ne koristi. Prekidač za uključivanje/isključivanje s mehanizmom za držanje i pritiskanje sprječava nenamjerno isključivanje tijekom oblikovanja. Svjetlo i zvuk označavaju operativnu spremnost i rad. Napredni keramički premaz osigurava glatkije oblikovanje kovrča. Koristite Curve® Classic Wave Wand uvijač za uvijanje bilo gdje u svijetu, zahvaljujući njegovom univerzalnom naponu.

Upute za korištenje: Kosu podijelite na 2 cm široke i duboke komade. Ravno omotajte kosu oko uvijača i držite 5-8 sekundi. Alternativno, uvijte kosu zamotajte oko cijevi kako biste stvorili neurađenu teksturu.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!