NANO THERMIC SQUARE NT-S50 KVADRATNA ČETKA | OLIVIA GARDEN

by Olivia Garden

Olivia Garden NanoThermic je izuzetno jednostavna četka za kosu koja je izvrsna za korištenje dok sušite kosu. Četka pruža savršen i kreativan styling.

115,00 HRK
Dostupno
SKU
15681

Olivia Garden Nano Thermic Square

Model: NT-S50

Olivia Garden NanoThermic je izuzetno jednostavna četka za kosu koja je izvrsna za korištenje dok sušite kosu. Četka pruža savršen i kreativan styling. Tehnologija NanoThermic pruža antibakterijsku zaštitu i čini kosu zdravijom. Nanotermna tehnologija sadrži antibakterijsku zaštitu koja vašoj kosi daje zdraviji sjaj i olakšava oblikovanje.

Turmalin-ion tehnologija smanjuje statički elektricitet kose. Sloj kutikule svake vlasi bit će zatvoren i stoga učinkovito spriječiti isušivanje kose. To rezultira zdravim, blistavim sjajem i lakšim stylingom. Ionizirane četke nude najbolju zaštitu, posebno za često sušenje kose ili korištenje tehnologija temeljenih na toplini.

Poseban valoviti oblik dlačica ovih Olivia Garden četkica čini ih otpornim na toplinu i štiti kosu tijekom sušenja od izlaganja previsokim temperaturama. 

Antistatičke, ionizirane plastične čekinje, kao kod ove Olivia Garden četke, učinkovito sprječavaju naboj kose statičkim elektricitetom za ravnu i sjajnu kosu. Sloj kutikule svake vlasi tada će se zatvoriti što učinkovito sprječava isušivanje kose.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 5414343002914
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!