NT CALMING ŠAMPON ZA OSJETLJIVO VLASIŠTE 250 ML | DAVINES

by Davines

DAVINES NATURALTECH CALMING

Calming šampon namijenjen je nježnom čišćenju i smirenju osjetljivog i iziritiranog vlasišta, koje reagira prilikom svake primjene komercijalnih proizvoda i kemijskih tretmana. NaturalTech proizvodi su bazirani na prirodnim sastojcima, a namijenjeni profesionalnoj salonskoj terapiji vlasišta. Zahvaljujući specifičnom dodatku ekstrakta borovnice, koja je bogata polifenolima i saharidima, osigurava snažno anti-inflmatorno (protuupalno) djelovanje.

19,90 €
Dostupno
SKU
4428

DAVINES NATURALTECH CALMING SHAMPOO (Parabene free, Sulfat free)
ph vrijednost: 5,5
Sadržaj: 250 ml

Calming šampon namijenjen je nježnom čišćenju i smirenju osjetljivog i iziritiranog vlasišta, koje reagira prilikom svake primjene komercijalnih proizvoda i kemijskih tretmana. NaturalTech proizvodi su bazirani na prirodnim sastojcima, a namijenjeni profesionalnoj salonskoj terapiji vlasišta. Zahvaljujući specifičnom dodatku ekstrakta borovnice, koja je bogata polifenolima i saharidima, osigurava snažno anti-inflamatorno (protuupalno) djelovanje.

Način upotrebe:
Nanesite dostatnu količinu proizvoda na vlažnu kosu, nježno umasirajte, ostavite da djeluje nekoliko minuta (2-3 min.), a zatim isperite te po potrebi ponovite aplikaciju. Šampon Calming, NaturalTech linije, je proizvod koji sadrži blage djelatne tvari iz netaknute prirode.
Za terapiju iritacija i vraćanja otpornosti, šampon koristite 3-4× tjedno u kombinaciji s Calming Superactive kapima, 1 mjesec, a zatim naredna 2 mjeseca po 2× tjedno. Kada je vlasište postiglo željeni balans, njegu nastavite Well Being šamponom i povremeno Calming šamponom nakon kemijskog tretiranja. Isključivo za profesionalnu salonsku upotrebu.

Glavne djelatne tvari:
Fitoceutski ekstrakti borovnice izuzetno su bogati dragocjenim polifenolima i saharidima.
Biljni spojevi polifenoli imaju snažnu antioksidativnu aktivnost, a nastali su kao odgovor na stresne uvjete preživljavanja na različitim visinama, čestim temperaturnim oscilacijama i podložnosti jakom vjetru. Rezultati znanstvenog ispitivanja časopisa Nutrition Reaserch iz 2006. ukazuju na bioraspoloživost polifenola kao molekule s potencijalnim pozitivnim učinkom na prevenciju kroničnih upalnih bolesti, karcinoma i procesa starenja. Saharidi u kombinaciji s polifenolima vraćaju energiju osjetljivom vlasištu i pružaju zaštitu od začetka upalnog procesa.

***Za profesionalnu salonsku upotrebu.

 
 

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 8004608230793
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.