KOZMETIČKI KIST | HARD | REFECTOCIL

by RefectoCil

Sadržaj: 1 Komad

Kozmetički kist izvrstan je i za nanošenje svih ostalih RefectoCil boja za trepavice i obrve. Sintetička dlaka ima iznimno dug vijek trajanja, a četkica se jednostavno čisti vodom.

Glavne značajke:

✓ Omogućuje jednostavno, brzo i precizno nanošenje
✓ Iznimno dug vijek trajanja
✓ Jednostavno se čisti vodom

3,10 €
Nedostupno
SKU
6332

S RefectoCil kozmetičkim kistom možete jednostavno, brzo i precizno nanijeti RefectoCil trepavice i boje za obrve, a posebno RefectoCil Blonde Brow za obrve. Lijepe obrve pripadaju savršenom izgledu. Bilo da nijansirate ili izbjeljujete, s ovim posebnim kozmetičkim kistom možete jednostavno, brzo i precizno nanijeti RefectoCil boje za trepavice i obrve, a posebno RefectoCil Blonde Brow za obrve. RefectoCil Blonde Brow za obrve omogućava salonima, po prvi put u životu, posvjetljivanje obrva do 3 nijanse. Djelujući slično kao puder za izbjeljivanje kose, razvijen je kako bi zadovoljio sve propise koji vrijede za izbjeljivanje obrva.

Ravan, zakošen i nešto tvrđi kist omogućuje savršenu primjenu RefectoCil Blonde Brow. Za ravnomjeran rezultat izbjeljivanja nije dovoljno nanijeti pastu površno, već svaka dlačica mora biti potpuno prekrivena pastom od korijena do vrhova. Najjednostavniji način je prvo obilno nanijeti pastu u smjeru rasta na obrve. Zatim se pomoću kista pasta unosi u obrve suprotno smjeru rasta tako da svaka dlačica bude ravnomjerno prekrivena pastom od korijena do vrhova. Kozmetička četkica je također prikladna za nanošenje svih ostalih RefectoCil boja za trepavice i obrve. Ima iznimno dug vijek trajanja te se lako čisti vodom.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Specifikacije
Barcode 3852028221991
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.