0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Eyebrows (Obrve)

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. Make UP Četkica

 2. Ova olovka daje jednostavnu i preciznu primjenu zahvaljujući svom čvrstom, ali izgrađenom vosku.

 3. -15% olovka za obrve olovka za obrve


  Visoko pigmentirana olovka za obrve koja osigurava dugotrajnost . Njegova tekstura odgovara svim tipovima kože a njegova suhoća osigurava precizno nanošenje. Obrve su čisto, definirano i perfektno nacrtane. Eyebrow Pencil daje karakter i intenzivnost Vašim očima. Savršena je za žene čije su obrve pre svijetle, rijetke i neuredne.  4. Visoko pigmentirana olovka za obrve koja osigurava dugotrajnost . Njegova tekstura odgovara svim tipovima kože a njegova suhoća osigurava precizno nanošenje. Obrve su čisto, definirano i perfektno nacrtane. Eyebrow Pencil daje karakter i intenzivnost Vašim očima. Savršena je za žene čije su obrve pre svijetle, rijetke i neuredne. 


 5. ARDELL®
  Olovka za obrve 
   
  Boja: Srednje smeđa | Medium Brown
  Količina: 0,2g
   
  Jednostavna olovka, triangularnog oblika ima fini zašiljeni vrh koji stvara tanke i precizne linije. Svojom plosnatom stranom stvara deblje linije koje omogućuju izraditi bolju definiciju i punoću obrva. 
  Za prirodniji efekt nanosite lagano bez puno pritiska, dok za punije i izraženije obrve, potreban je jači pritisak. O jačini pritiska, ovisi i nijansa obrva, te ih možemo nijansirati po želji. 
 6. Aqua Brow je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama  pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
  Dostupan je u 7 nijansi.
   
 7. Ovaj tonirani tuš za obrve definira oblik obrva i zaglađuje ih zahvaljujući dugotrajnoj i laganoj formuli. Ekstremno precizan vrh omogućava iscratavanje prirodnog strukturiranog oblika obrva.
 8. PRO SCULPTING BROW | 3u1 Set za oblikovanje

  Sadržaj: 0,6g

  Postanite stručnjak za oblikovanje obrva s 3u1 olovkom. Ovaj set definira, konturira i osvjetljuje obrve za savršeno oblikovan ili transformiran izgled

 9. Pro sculpting brow palette

  Profesionalna paleta "all in one" ima sve što vam je potrebno za profesionalno oblikovanje, definiranje i ispunu obrva. 

 10. Aqua Brow Kit je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
  Dostupan je u 7 nijansi.
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3