0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Eyebrows (Obrve)

Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 1. SILIKONSKI JASTUČIĆI - PODLOGE

  Inovativni silikonski jastučići čine tretman bojanja i/ili uvijanja trepavica, jednostavnim kao nikad prije. Jastučići izrađeni su od samoljepljivog, anti-slip silikona zbog čega se prilagođavaju svakom obliku oka. 100 % su nepropusni te se mogu koristiti i do 100 puta. Kako bi im produljili vjek, nakon svakog korištenja moraju se očistiti vodom i ne-masnim, anti-bakterijskim sapunom, te su odmah spremni za novu upotrebu.

 2. Make UP Četkica

 3. Ova olovka daje jednostavnu i preciznu primjenu zahvaljujući svom čvrstom, ali izgrađenom vosku.


 4. Visoko pigmentirana olovka za obrve koja osigurava dugotrajnost . Njegova tekstura odgovara svim tipovima kože a njegova suhoća osigurava precizno nanošenje. Obrve su čisto, definirano i perfektno nacrtane. Eyebrow Pencil daje karakter i intenzivnost Vašim očima. Savršena je za žene čije su obrve pre svijetle, rijetke i neuredne. 


 5. ARDELL®
  Olovka za obrve 
   
  Boja: Srednje smeđa | Medium Brown
  Količina: 0,2g
   
  Jednostavna olovka, triangularnog oblika ima fini zašiljeni vrh koji stvara tanke i precizne linije. Svojom plosnatom stranom stvara deblje linije koje omogućuju izraditi bolju definiciju i punoću obrva. 
  Za prirodniji efekt nanosite lagano bez puno pritiska, dok za punije i izraženije obrve, potreban je jači pritisak. O jačini pritiska, ovisi i nijansa obrva, te ih možemo nijansirati po želji. 
 6. Aqua Brow je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama  pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
  Dostupan je u 7 nijansi.
   
 7. Ovaj tonirani tuš za obrve definira oblik obrva i zaglađuje ih zahvaljujući dugotrajnoj i laganoj formuli. Ekstremno precizan vrh omogućava iscratavanje prirodnog strukturiranog oblika obrva.
 8. PRO SCULPTING BROW | 3u1 Set za oblikovanje

  Sadržaj: 0,6g

  Postanite stručnjak za oblikovanje obrva s 3u1 olovkom. Ovaj set definira, konturira i osvjetljuje obrve za savršeno oblikovan ili transformiran izgled

 9. Pro sculpting brow palette

  Profesionalna paleta "all in one" ima sve što vam je potrebno za profesionalno oblikovanje, definiranje i ispunu obrva. 

 10. Aqua Brow Kit je vodootporni proizvod za obrve koji upotpunjava, definira i produljuje obrve. Sadrži eterična ulja i vosak karnaube. Kremaste je teksture te vašim obrvama pruža prirodan izgled i dugotrajnost. Rezultat ostaje besprijekoran tijekom cijelog dana i otporan je na sve vremenske uvjete ( voda, vrućina i sl. ).
  Dostupan je u 7 nijansi.
Postavi padajućim redosljedom
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3