ARTIST ROUGE LIGHT LIPSTICK

by Make Up For Ever

Novi Make Up For Ever ruž za usne, pod nazivom Artist Light Lipstick kombinira nevjerojatno bogatu i živopisnu boju s mogućnošću jednostavnog nanošenja. Ovaj ruž ne samo da izgleda nevjerojatno, već pomaže u poboljšanju stanja i izgleda usana. 

Od 203,00 kn
Dostupno
SKU
MUFE 52/

Novi Make Up For Ever ruž za usne, pod nazivom Artist Light Lipstick kombinira nevjerojatno bogatu i živopisnu boju s mogućnošću jednostavnog nanošenja. Ovaj ruž ne samo da izgleda nevjerojatno, već pomaže u poboljšanju stanja i izgleda usana. Za razliku od mnogih tradicionalnih ruževa za usne izrađenih pomoću žutih voskova koji mogu promijeniti boju, Artist Light ruževi su formulirani bijelim voskom koji osigurava da boje ostanu vjerne i savršeno se apliciraju.

Detalji o formuli: Visoki sadržaj poliglicerol ulja osigurava da koža na usnama bude meka, hidratantna i nahranjena. Ovi prekrasni ruževi sadrže više ulja od prosjeka, što nam omogućuje ugodno nanošenje i osjećaj svježine na usnama. Napredna formula sadrži zrnca od titana koji su prekriveni silicijem, te u takvoj kombinaciji zamagljuje i reflektiraju svjetlost što dovodi do glatkog i ugodnog osjećaja na usnama.

Savjeti za primjenu: Pametno oblikovan vrh ruža savršeno naglašava prirodne konture usana, a za jednostavnu i preciznu primjenu upotrijebite High Precision olovku za usne. Preporučeno je također koristiti Lip Line Perfector kako bi definirali oblik usana, te kako bi, ako se nanosi na zreliju kožu, spriječili uvlačenja ruža u pore usana.

Besplatna dostava
iznad 500kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:ARTIST ROUGE LIGHT LIPSTICK
Pronašli smo proizvod koji bi Vam se mogao svidjeti!