0

Košarica

0 stavki - 0,00 kn

Više pogleda

Nijanser za ekstenzije - Od prirodne kose

449,00 kn

Dostupnost: Na skladištu

Short Description

Nijanseri od Natural Remy kose sve češće su zastupljeni u frizerskim salonima koji vrše profesionalnu ugradnju ekstenzija, jer sintetičke nijanse dosadašnjih tradicionalnih nijansera ne mogu vjerno prikazati boju, ton i refleks. Pomoću Natural Remy nijansera moći ćete napraviti kvalitetan i točan odabir boje, koji će uz stručnu ugradnju ekstenzija kosu učiniti nevjerojatno raskošnom, osiguravajući potpuno prirodan efekt frizure.
Kako bi vjerno i precizno prikazao boje i reflekse, ovaj nijanser proizveden je od samih ekstenzija Socap Original koje inače koristite za produživanje kose.
Broj nijansi prikazanih na nijanseru: 40 +

Description

Detalji

Originalni nijanser SoCap marke proizveden od 100% prirodne kose, baš kao i same istoimene ekstenzije, namijenjen je što točnijem i preciznijem
odabiru boje SoCap Original ekstenzija. Prirodni nijanser vjernije prikazuje željene nijanse i reflekse koje ih karakteriziraju, a neizostavan je accessoar u svim
salonima koji se uz ostalo bave i ugradnjom ekstenzija.
Broj nijansi prikazanih na nijanseru: 40+
- Keratinske ekstenzije ravne i blago valovite
- Ekstenzije na klipse
- Ekstenzije na biološko ljepilo
- Ombre prirodne dvobojne ekstenzije
- Meches prirodne ekstenzije na pramenove
*Ovaj nijanser vjerno prikazuje boje umetaka brenda SoCap Original te je namijenjen isključivo za korištenje sa srodnim ekstenzijama.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Barcode 8025636050225
Special Price Ne