Ultra HD Concealer

by Make Up For Ever

Sadržaj: 7ml
Make Up For Ever Ultra HD Concealer inovativna je formula koja daje savršeno i neprimjetno pokrivanje, potpuno nevidljivo golom oku i sveprisutnim HD kamerama današnjice. Zahvaljujući ekstra finim mikropigmentima, Ultra HD concealer mimetizira se i stapa s kožom, na način da kreira “soft focus” efekt koji očima daje prirodan, blistav i svjež izgled.

Od 222,00 kn
Dostupno
SKU
MUFE 330/

Ultra High Definition 
Sadržaj: 7 ml
Ultra HD Concealer inovativna je formula koja daje savršeno i neprimjetno pokrivanje, potpuno nevidljivo golom oku i sveprisutnim 4K kamerama današnjice. Zahvaljujući ekstra finim mikropigmentima, Ultra HD concealer mimetizira se i stapa s kožom, na način da kreira “soft focus” efekt koji očima daje prirodan, blistav i svjež izgled. 
Ultra HD korektorom možete korigirati nedostatke, ali i osvijetliti željena područja lica prilikom konturiranja. Ukoliko concealer koristite za osvjetljivanje ⁄ konturiranje odaberite ton svijetliju nijansu. 
Uz Ultra HD Concealer svaki make up može biti potpuno personaliziran jer se ovisno o željenom intenzitetu može miješati sa drugim HD proizvodima, što je vrlo korisno u kinematografiji i fotografiji. HD Concealer Make Up For Ever omiljen je među filmskim make up artistima jer mimetizira znakove umora, a pritom je potpuno nevidljiv na kamerama.
Način upotrebe:
Ultra HD Concealer nanosi se nakon aplikacije Ultra HD tekućeg pudera. U iznimnim slučajevima, kod akutnih i vrlo izraženih podočnjaka, HD concealer možete nanijeti u tankom sloju tapkanjem, i prije i poslije Ultra HD pudera. Nanesite Ultra HD concealer od unutarnjeg kuta oka prema van, proizvod nježno utapkajte vršcima prstiju ili kistom za aplikaciju korektora #176 odnosno kisom #172 ukoliko želite osigurati maksimalnu preciznost.
Savjeti za osvjetljivanje lica:
Aplicirati Ultra HD Concealer ispod luka obrva, na brid nosa, kupidov luk i bradu te iznad jagodičnih kostiju. 
Za blago i prirodno osvjetljivanje, koretor možete pomiješati sa Hydrating Step 1 primerom.

Besplatna dostava
iznad 300kn!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

Iznos (min.) Max obroka
200,00 kn 2
400,00 kn 3
800,00 kn 5
1.200,00 kn 7
1.500,00 kn 10
1.800,00 kn 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Napišite vlastitu recenziju
Recenzirate:Ultra HD Concealer