EASY BLEND ekstenzije na klipse | 1 niz 3 klipse | 4

by Masharel

Kakvoća kose umetka: 100% Natural Remy's kosa
Sistem umetanja: Na klipse - 3 klipse
Širina umetka: 15 cm
Dužina umetka: 55-60 cm
Težina umetka: 18 g
Održavanje: Proizvodima za njegu ekstenzija
*Preporuka: Za jednu glavu potrebno je min. 3-6 komada umetaka na klipse. Količina umetaka ovisi o gustoći, teksturi i dužini Vaše prirodne kose.

Akcijska cijena 31,60 € Regularna cijena 39,50 €
Dostupno
SKU
16968
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 39,50 €
-20%

Easy Blend umetak od prirodne kose, širok je 15 cm, a fiksira se pomoću 3 metalne klipse koje su već ušivene u sam umetak. Dužina Easy Blend umetka je 55-60 cm. Umetak se postavlja jednostavno u tek nekoliko minuta, a namijenjen je za dnevno nošenje. Uz pravilno održavanje preparatima za njegu ekstenzija Easy Blend umetak d prirodne kose može potrajati i duplo duže od prosječnih ekstenzija. Čvrstoća klipsi nakon višemjesečnog nošenja može popustiti, to je normalna pojava. U tom slučaju klipse jednostavno možete odšiti te ih zamijeniti novim, mehanički ispravnim, fleksibilnim klipsama. Masharel ekstenzije su izrađene od 100% prirodne Natural Remy kose porijeklom iz Indije i sjeverne Europe. Distribuiraju se u preko 30 zemalja svijeta, a svoju popularnost tijekom godina su stekle zahvaljujući izuzetno bogatoj paleti prirodnih nijansi, glatkoći i dugotrajnosti.

Masharel ekstenzije su izbor najprestižnijih salona u svijetu. Ekskluzivni distributer za istočnu Europu garantira isključivo da su Masharel ekstenzije izrađene od 100% prirodne, ljudske Natural Remy's kose. Temeljem gornjih navoda So.Cap Original d.o.o. ograđuje se od svih minimalnih nijansnih odstupanja, prisutnosti sijedih dlaka kao i same kvalitete ugradnje i održavanja ekstenzija. Molimo da prilikom kupovine obratite pažnju, ako ste nezadovoljni kakvoćom ekstenzija preporučujemo da ih ne postavljate već da kontaktirate prodavatelja u svrhu zamjene.

*Ekstenzije su dostupne u 16 prirodnih nijansi upravo kako bi svojim klijentima pružile mogućnost bogatog odabira boje. Svi eventualni tretmani preljevima, bojama za kosu i/ili drugim kemijskim postupcima mogu oštetiti ekstenzije, stoga sva takva tretiranja radite isključivo na vlastitu odgovornost.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.