PERFECT BLEND Keratinske ekstenzije za kosu | Nijansa 1B

by Masharel

Blago valovite

Veličina XL - 55-60 cm

  • 100% prirodna ljudska kosa
  • Vrhunska kakvoća i ručna obrada
  • Od visoko kvalitetnog keratina
  • Nevidljivi spojevi
  • Ne oštećuju vašu kosu
  • Pogodne za frizerske tretmane poput bojanja
  • Pogodne za kratku kosu
Akcijska cijena 47,60 € Regularna cijena 59,50 €
Dostupno
SKU
16373
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 59,50 €
-20%

VRHUNSKA KAKVOĆA I OBRADA

MASHAREL Ekstenzije su ručno selekcionirana 100% prirodna ljudska kosa, s ravnim spojem, izrađenim od keratina, a namjenjene produljivanju prirodne kose. Zahvaljujući neupitnoj kakvoći i jedinstvenom postupku obrade, ove ekstenzije izdvajaju se iz mase upravo svojom glatkoćom, sjajem i fleksibilnošću, te ih upravo to čini izuzetno jednostavnima za njegu. Vijek trajanja ugrađenih ekstenzija je individualan, a on ovisi ponajviše o učestalosti održavanja i njege. Ako ih tretiate s ljubavlju i pažnjom, one će trajati bar 4 mjeseca. Za ugradnju ekstenzija preporučamo da se obratite isključivo certificiranim salonima,  jer sigurnost postupka i krajnji rezultat ovise o preciznosti operatera. Operater treba temeljito poznavati postupak ugradnje. Važno je imati na umu da ekstenzije ne oštećuju vlasište.

 

100% PRIRODNO U SVAKOM SMISLU

Pakiranje sadrži 25 pramenova kose, a svaki pramen sadrži 0,8 g 100% ljudske Remy kose s ravnom spojnicom izrađenom od keratina koji je sastavni dio vlasi, prirodno prisutan u svakom ljudskom organizmu. Ljepota MASHAREL uvojaka krije se u prirodnoj teksturi, sjaju i fleksibilnosti zahvaljujući kojima, uz stručnu primjenu, uvijek možemo jamčiti ultra prirodne rezultate. Kada se operu i suše na zraku, ekstenzije će ostati blago valovite. Za oblikovanje željene frizure slobodno se koristite istim uređajima odnosno alatima koje inače koristite za oblikovanje vaše prirodne kose.

Osim kakvoće ekstenzija, postoje 2 važna faktora na koja Vi imate diretan utjecaj. Prvi i najvažniji je odabrati adekvatnog operatera koji će osigurati maksimalnu kakvoću i preciznost ugradnje ekstenzija, a drugi, jednako važan faktor je uvesti njegu kose u neizostavnu dnevnu rutinu. Važno je istaknuti da uz Masharel ekstenzije preporučamo koristiti isključivo proizvode bez sulfata ili sa minimalnim udjelom sulfata, u kombinaciji s što učestalijim raščešljavanjem kose, za što

preporučamo uporabu MASHAREL Extensioner četke koja omogućava neometano češljanje od samog korijena kose, bez rizika od trganja ili čupanja keratinskih spojeva.

 

ŠTO JE POŽELJNO RADITI, A ŠTO VALJA IZBJEĆI?

Raščešljavajte kosu više puta tijekom dana kako bi spriječili petljanje, osobito u zimskom periodu kada je kosa najizloženija vremenskim promjenama i kada svakodnevno dolazi u doticaj s odjećom koja stvara trenje. Prije spavanja napravite jednostavnu pletenicu ili koristite svilenu kapu, kako biste spriječili trenje, kvrčenje vlasi i petljanje kose tijekom spavanja. Ne perite kosu prečesto, a kada je perete, budite u uspravnom položaju ili u položaju s glavom blago zabačenom kao kod frizera. Nemojte se saginjati i okretati glavu prema dolje kako biste oprali kosu, jer osim kemijskog tretiranja, ovaj naizgled neinvazivan postupak može značajno skratiti vijek vaših

Remy ekstenzija. Dok perete kosu, nemojte je trljati i gnječiti, već je perite kontroliranim blagim pokretima, definiranim s ciljem da pri pranju ne uzrokujete petljanje. Pažljivo pranje kose spriječit će petljanje ekstenzija, čime ćete uštedjeti na vremenu utrošenom u raščešljavanje kose.  Njegu kose uvrstite u svoju svakodnevnu rutinu i po mogućnosti koristite proizvode bez sulfata, silikona i mineralnih ulja.

 

PAŽNJA

Ekstenzije nikada nemojte bojati, izbjeljivati, tonirati prelijevima, silver šamponima i/ili izvoditi tretman trajnog kovrčanja. Nemojte nanositi balzam, masku, pakung, ulja ili bilo koje druge proizvode za regeneraciju vlasišta, minimalno 48h prije tretmana ugradnje ekstenzija. Izbjegavajte fizičke aktivnosti i sve druge aktivnosti koje bi mogle uzrokovati znojenjena dan ugradnje ekstenzija, minimalno 12h prije, odnosno 24h nakon ugradnje ekstenzija.

Ne perite kosu minimalno 24 sata nakon ugradnje ekstenzija. Izbjegavajte odlazak na masaže i slične aktivnosti prilikom kojih se upotrebljava ulje, minimalno 24h prije odnosno poslije ugradnje. Ukoliko patite od pojačanog gubitka kose ili od bilo kojih drugih kožnih ili hormonalnih stanja, prije odluke o ugradnji ekstenzija, uputno je potražiti savjet liječnika i potražiti alternativna rješenja.

Besplatna dostava
iznad 40€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.