Ekstenzije Socap® blago valovite | L - 50/55 cm 32

by SOCAP

Sadržaj paketa: 25 komada keratinskih ekstenzija
Nijansa: 32
Kakvoća kose: 100% prirodna Natural Remy hair
Tekstura ekstenzija: Blago valovita kosa
Dužina: 50 cm

*Slike nijansi su simbolične

59,50 €
Dostupno
SKU
6388-1

So Cap ekstenzije su izrađene od 100% prirodne Natural Remy kose porijeklom iz Indije i sjeverne Europe. Distribuiraju se u preko 30 zemalja svijeta, a svoju popularnost tokom godina su stekle zahvaljujući izuzetno bogatoj paleti prirodnih nijansi, glatkoći, dugotrajnosti kao i vrhunskim keratinskim patentiranim spojem. SO.CAP. ORIGINAL ekstenzije su izbor najprestižnijih salona u svijetu. Patentirani držač ekstenzija je apsolutni novitet koji pruža optimalnu konzervaciju upakiranih ekstenzija, izlaganje ekstenzija u njihovom punom obliku i dužini te pojednostavljuje samo umetanje ekstenzija.


Ekskluzivni distributer za istočnu Europu garantira isključivo da su SoCap Original ekstenzije izrađene od 100% prirodne, ljudske Natural Remy's kose, a povezane *patentiranim, biološkim i hipo-alergenim, keratinskim spojem. Temeljem gornjih navoda So.Cap Original d.o.o. ograđuje se od svih minimalnih nijansnih odstupanja, prisutnosti sijedih dlaka kao i same kvalitete ugradnje i održavanja ekstenzija. Molimo da prilikom kupovine obratite pažnju, ako ste nezadovoljni kakvoćom ekstenzija preporučujemo da ih ne postavljate Vašem klijentu već da kontaktirate prodavatelja u svrhu zamjene. Reklamacije nakon ugradnje ekstenzija ne uvažavamo. Reklamacije na kemijski tretirane ekstenzije također ne uvažavamo.

*Ekstenzije su dostupne u preko 30 prirodnih nijansi upravo kako bi svojim klijentima pružile mogućnost bogatog odabira boje. Svi eventualni tretmani preljevima, bojama za kosu i/ili drugim kemijskim postupcima mogu oštetiti ekstenzije, stoga sva kemijska tretiranja radite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Besplatna dostava
iznad 39.81€!

Vrijeme dostave
od 36 do 48h!*

HP Express

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o dostavi.

Više o dostavi

Načini plaćanja

Kreditnom karticom
Virmanski
Uplatnicom
Gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke

Obročna otplata

DINERS CLUB
BROJ RATA
40 € 2
70 € 3
100 € 5
150 € 7
200 € 10
250 € 12

Detaljnije informacije pročitajte na stranici o plaćanju.

Više o plaćanju
Samo registrirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu recenzirati.